ALL IN ONE OG MEGET MERE - WEBSHOPPEN MED DAGLIGT FASHION FIX..

AUF WIEDERSEHEN..

IMG_4552

 

AFSKED.. Når man rejser væk, på ubestemte tid, så er der altid en masse mennesker man gerne vil sige farvel til. Det bliver gjort her i kagehuset i morgen, og jeg har fået lov til at deltage. Lucky me ; )

Så der er blevet handlet de sidste mange dage, for drikkelse, det skal vi ikke mangle. Heller mad end væske. Der skal drikkes APEROL SpritzCointreau Fizz find opskrift hos ACIE  (ja det hedder den altså, og det kan jeg ikke ændre på. Kommer nok til at trække på smilebåndet et par gange, når jeg skal sige navnet. Man er jo bare et voksent barn) – og sidst men ikke mindst… HENDRICKS Gin med agurk. My all time favourite.
Kunne drikke det som saftevand, hvilket jeg klart ikke burde, for hende her fynbo tøsen, hun kan nogle tricks, og det involverer en halv nelson. Så jeg må nok hellere dy mig. For alles skyld.

Men i morgen bliver en brag af en fest, og der kommer mange andre afskedsfester de næste par uger. Og jeg glæder mig til allesammen. Yiiiipeeee.!

Dejlig fredag til alle jer single (lucky bitches) som må bruge Tinder – og til jer gamle krager (som mig selv), hvornår mon vild med dans, starter igen.?? Familien danmark.dk – men i morgen, der er jeg ingens mor. I morgen kan jeg ingen gang tage vare for mig selv – Godt vi har Gentoftesygehus i baghaven, for en lille udpumpning, kunne forekomme. Just saying. Jeg undskylder på forhånd. ; )

Cointreau-fizz-cocktail-1

Cointreau-fizz-cocktail(Billederne er lånt af ACIE – og du kan finde hendes opskrift på Cointreau Fizz på hendes blog  )

Dejlig aften og vi ses i morgen.

XX
R

#theinsiderfarvelparty

2 kommentarer

  • Stine

    Husk friskkværnet peber på toppen. Hendricks, agurk og friskkværnet peber – det er så lækkert!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Uhhh det har jeg ikke prøvet før – det må testes ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL IN ONE OG MEGET MERE - WEBSHOPPEN MED DAGLIGT FASHION FIX..