FLOWER POWER..

WHAT TO CHOOSE??

IMG_2114

 

SINGAPORE om 10 dage, der går turen atter mod Singapore. Vi skal på lejligheds jagt, og håber på, at der er guld for enden af regnbuen, eller hvad det hedder. Men sagen er den, har du penge, kan du få – har du ingen, så må du gå.!

BUDGET vi har et budget, og det budget kan vi vælge at holde, eller overskride med længder, hvad der ikke kommer til at ske, når Mr M sidder på pengepungen. Godt det ikke er mig, for så havde jeg lejet en af disse luksus hytter, som ligner allermest en yacht, men som er et hus i 3 etager, bare i creme de la creme udgaven. Jeg ville dø for at bo i en af disse hybler, men til den nette sum af 75.000 om mdr. så skal helvede fryse til is, tø og fryse igen, før jeg kommer til at bo så pænt.

HUSENE hører med til en af de condominiums vi skal bo i. Der er alt hvad hjertet søger efter. Private pools (10 stk), træningsgear i vandet, for man skal jo ikke svede når man træner. Så er der træningsrum, pianoroom, nedkølede gange udendørs, jacuzzi, maidsroom med egen indgang.. etc etc. Vi kan nu sagtens bo småt, men de bruger flere kvm på soveværelser end på stuerne, og det er dér, problemet er. Jeg gider jo ikke sidde i mit master bedroom og sutte røv. Jeg skal da boltre mig i aircondition i min stue (eller jacuzzi) bare for at være et røvhul ; )

PENGENE du får ikke meget for dine penge, og det er der vores udfordring er. Vi vil gerne have en 3-4 værelses lej. Så der er plads til gæster mm. Lejlighederne er ikke så store, hvis du skal kunne betale for dem. Det vil sige, der er ikke plads til storage eller særligt meget tøj. Og der er katastrofen.!! Mit tøj skal der være plads til, ellers går jeg bananas. Som i rigtig loco. Mit tøj skal have det godt, og det skal kunne hænge. I know. Psycho. Det er mig. Mine veninder griner af mig, for jeg kunne selv bo i en skotøjsæske – men mit tøj, må ikke blive krøllet. Ved ikke hvor jeg har de sære vaner fra, men det er prioritet nummer uno. M er fløjtende ligeglad, han kunne tage det direkte fra vaskemaskinen hvis det stod til ham. Me. Not so much.!

Men nu rejser vi der ud, sølle små 12 timer for, at finde en kærlighedsrede. Bella skal ikke med, da vi skal se mellem 30-40 lejligheder på 3 dage – plus jeg kender mit eget barn, det ville ende sådan: “Hvornår er vi der? Jeg er sulten!! Jeg skal tisse.!!! Jeg keder mig!!!! Er vi snart færdig – jeg gider ikke mere!!!!!!!! Jeg skal tisse igen..!!!!!!!!!!!!!” 

Så hun bliver passet hjemme hos mormor, der har hun det trygt og godt, og vi kunne ikke ønske en bedre babysitter end min mutti (plus farmor og farfar).! Så har vi ro til det vi skal, plus vi skal købe en masse møbler, så vi ikke skal sove på gulvet, når vi først kommer derud.! Mange valg, og alt for lidt tid.

What to choose?

6 kommentarer

  • Mie Holm

    Åh ja Rikke! Nu har jeg en Mr H og han TROR han bestemmer.. Husk hvad et blowjob og lange søde blikke kan gøre ! Ha ha ha det klare du!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofie

      Er det ikke et lidt nedværdigende svar? Er I virkelig reduceret til blow-up dolls for jeres successfulde mænd? Hmm, jeg ville nu have ambitionen om at være mindst lige så succesfuld og derved også sidde på pengepungen… eller i det mindste have respekt for hans penge. Det er vel ham, der bestemmer, hvis det er ham, der har tjent pengene, non?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Altså jeg ved ikke om det er mig der har sort humor, for jeg kunne godt se det sjove i det. Men sagen er jo den, at jeg fra nu af, kommer til at leve af min kærestes penge, indtil jeg finder noget i Singapore – og selvom det er tragisk (komisk) så bliver jeg nødt til at overleve dette med humor. Ellers så dør jeg i det. Tror du det er 100% fantastisk at skulle bede om popcorn penge af sin kæreste, og han skal bestemme om jeg må få dem eller ej.

      Så indtil da, der overlever jeg med et godt humør, og nej jeg har bestemt ikke tænkt mig at give ham et Blowjob – det er SÅ 90´er ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ahaahaaahaaaahaaah. Jeg synes du er sjav. Jeg kan godt grine af det. God værkstedshumor ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg krydser fingre for at det kommer til at gå smertefrit og at I finder en dejlig lejlighed! Og så er jeg lidt spændt på at se hvad I ender med 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Holm

    Sofie, solen skinner og livet er skønt. Knus!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER POWER..