IM BACK..

KAGEHUSET..

ewarpCacheImage.php

A N T I K L I M A K S at komme hjem til et TIL SALG skilt, foran huset. Men sandheden er jo. Vores lille kagehus ér til salg, fristes til at skrive for en slik. Men det passer nu ikke helt. Huset er til salg hos Dan Bolig Frederik Fausing i Gentofte, hvis nogen skulle have penge på lommen der brændte, og lysten til at eje hus med masser af have?

Billederne er taget i mandags, da jeg pænt lå og sov i New York. Så jeg har desværre ikke væres med til at style hytten. Det har min kære kæreste gjort – og uden at træde på alle hans mange kompentencer – så er det ikke at rydde op, eller rydde ud. Men han har gjort det så godt han kunne, og det må jeg jo bare være tilfreds med. (skumle skumle).

Så for første gang på bloggen, kan i se hele huset (på godt og på ondt)  – men ta´ lige i mente, at jeg eller vi, hverken ser folk der bestiger bjerge, eller Bella ser motorsport. Var flad af grin, da jeg så billederne. Det må være en mand, der har taget billederne ; )

“Denne smukke, ældre villa emmer af atmosfære. Lyset strømmer ind af de småsprossede vinduer, på gulvene ligger sildebensparket, og de herskabelige opholdsrum er adskilt af franske døre. Boligen byder på i alt 293 elegante etagementer, og den lukkede, private have er en sand oase med stor træterrasse, frugttræer og bærbuske.

Villaen blev opført i 1934, og rygtet siger, at huset blev bygget til og beboet af den smukke skuespillerinde Marguerite Viby. Det er ikke svært at forestille sig, hvor flot en ramme huset har dannet omkring celebre middagsselskaber og festlige cocktailaftener i 1930’erne. I dag har huset rundet de 80 år, men boligen evner stadig at kaste glans over selskabsliv såvel som familiesamvær.

Boligkvadratmeterne er fordelt på to plan, og dertil kommer en flot istandsat underetage. I stueplan ligger der en spisestue, en pejsestue, et køkken fra 2012 samt et gæstetoilet. Oppe på førstesalen er der tre værelser og et stort badeværelse. To af værelserne har franske altaner, og badeværelset har skibsplankegulv og muret bruseniche. Endelig er der i underetagen depotplads, et badeværelse, et bryggers og to store disponible rum i boligkvalitet. 

Villaen ligger godt tilbagetrukket på den 1.007 kvadratmeter store grund, og græsplænen er omkranset af plankeværk, træer og buske. Haven vender perfekt mod syd, og det samme gør den store træterrasse foran villaen. 

Ude på villavejen ånder alt fred og idyl, og fra adressen er der kort afstand til offentlige, private og internationale skoler samt til S-tog og gode busforbindelser. På cykel er der cirka 20 minutter til Nørreport, 15 minutter til Charlottenlund Strandpark og 10 minutter til Hellerup Lystbådehavn og til butikslivet på Strandvejen.

I give to you …. Kagehuset..!

Kys

24 kommentarer

  • caroline

    Ej nej nej Rikke forhelvede et lækkert hus!!! Hvis jeg ikke var 18 år, så havde jeg købt det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Nyd du at være 18 år, og toiletpapir og ketchup til pastaen og bajerne til weekenden, er det eneste man skal tænke på. Ingen græs der skal slåes, ingen kælder der skal rengøres. Den tid var den bedste. ; )

      Knus
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Det er jo DRØMMEhuset. Shit det er lækkert.. Gid man lige havde de 8,25 mio til at købe det…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er du dum det er lækkert!!!!! Arrrgh, ville ALDRIG flytte derfra hvis jeg boede i lille kagehus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ja den gamle “kælling” er sgu meget smuk ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej jeg må se mig enig med Simone, der havde jeg nok aldrig smuttet fra igen 😛 Håber i får det solgt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg håber det også. Der har allerede været ét par idag, så måske. Jeg krydser fingrer ; )

      Dejlig aften

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har han da gjort godt, din kæreste! Vi solgte jo vores lejlighed for nogle uger siden, og det er en to-værelses på knap 60 kvm, og altså – vi tog flere dage om at gøre den klar til billeder, fordi vi skulle fjerne ting, gøre rent og rydde op. Det lyder som om vi bor i en svinesti til daglig, men jeg ville bare lige sende en klapsalve afsted til din bedre halvdel og sige at han har gjort det godt 😉 Og huset ser fandme lækkert ud!! SKØNT kagehus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Vi har også ryddet op, flere uger før jeg tog afsted. Åbenthus er sgu da mega hårdt ; ) Han har gjort det fint. Det er jo bare mit sarte øje. Et tæppe der ikke er foldet rigtigt. Nogle leopardpuder fra min første lejlighed (da jeg var 19 år), der pludselig var fremme. Gule blomster i mine vaser.. Etc etc. You know a feminine touch ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hahaha! Ja okay – jeg kan godt følge dig 😉 Herhjemme var det også mig der valgte farverne på blomsterne, foldede tæpperne og redte sengen, så det ikke generede mine øjne når vi skulle se billederne 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er et skønt kagehus 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hope

    Love it

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Glerup Kristensen

    Det må være en kvindeting, det med at kunne se at man ikke selv har ryddet op.. Men altså, han har nu gjort det godt – det ser i hvertfald meget indbydende ud 🙂

    Mht billederne, så får de fleste mæglere faktisk deres billeder redigeret i ex. Vietnam, hvor de ansætter folk med fysiske handicaps, som på den måde kan få bedre levevilkår, ved at redigere billeder, komme ild i pejsen, lys i lamperne, flammer på stearinlysene og sport i TV’et 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette Glerup Kristensen

      BTW ! Er vild med kommoden <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Haha. Min pink kommode? Den er jeg også TOP glad for. Den er SÅ fin. Den er faktisk købt i en butik på Frederiksberg – tror den kommer fra Indien. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ved du hvad. Jeg har lige snakket med vores ejendomsmægler. Og du har helt ret. De redigeret i Vietnam. Så er det ok Bella ser motorsport og vi ser mountain climbing : )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anette

      I ser ikke bjergbestigning – det er en mand der surfer op af en bølge.

      Har en veninde der fik sat samme billede på deres tv, i efterredigeringen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Der er en af billederne, som ligner noget bjergbestigning. jeg ved ikke hvad det ligner – Men sjovt ser det ud ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

    Super hyggeligt hus 🙂

    Har dog aldrig forstået de der “aften” billeder hvor man kan se genskin fra haven i alle vinduerne og bare se at de er taget ved højlys dag! og de “lysende” lamper.

    Det er ligeså godt som når der er “vand” i badekarret :grinning:

    Man giver da ellers gode penge for de billeder – kunne de så ikke komme igen inden det bliver helt mørkt eller undlade at lave dem, så det er så dårligt lavet.

    Manden og jeg har fået ny hobby når vi kigger på huse… fandt engang et vindue man kunne se genskin af en hest på en mark, i 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg har spurgt dem, og der er faktisk også én sød læsere der har forklaret mig det. Men billederne bliver sendt til Vietnam, hvor der sidder en masse mennesker, der har arbejdsudfordringer – lidt ala sådan nogle som mig, faktisk. Så sidder de og redigerer billeder, fra Danmark og sikkert også andre steder. Men jo. De giver den lidt meget gas, på nogle af tingene. Men heldigvis, ser huset ud på billederne, som det gør i virkeligheden. Bare minus alt den sport på skærmene ; )

      Men dejligt dem i Vietnam, har noget at give sig til. Måske Danmark skulle have sådan et “program” også ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina B.

    Hej Rikke,
    Hvor skønt, hyggegeligt og dejligt er jeres hus! Ja, det kan jeg huske — vi gik et par gang forbi jeres hus med forsøg for at finde nr. 37 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så lækkert! Hvis jeg boede i sådanne lækre omgivelser ville jeg da ikke få lavet noget som helst andet end at nyde dem. Drikke kaffe dagen og så’n…. Vores næste projekt i huset er at få sønnikes værelse færdigt og et ekstra værelse skal vi også have lavet færdigt. (Har også “kun” boet her i 10 år…..) Håber I finder den rette køber! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IM BACK..