MAKE OVER..

JEG LOSSER DIG I LØGENE..

Jeg losser dig i løgene..

 

JEG MENER DET hvis der er flere der bruger sætningen “nåååhhh. hø hø.. Når i nu skal til Singapore, så kan du jo ligeså godt føde M et barn mere, du skal jo alligevel bare holde ferie de næste mange år”…!! Mener det helt alvorligt. Jeg losser deres løg så hårdt op, de kommer til at smage dem, det næste år. Meatballs on the menu.

Hvad sker der for folk.? (eller mænd, de pikhoveder) fordi det bliver en fucking ferie at være alene med et styks barn flere uger i træk, når M er i alverdens eksotiske lande, og bor på 5 stjernede hoteller og bliver opgraderede til de lækreste suiter, fordi han rejser så meget. Ydermere rejser på business fordi han har så mange flyermiles. Jamen. undskyld jeg ikke hopper af glæde, og giver dig et laminerede diplom, for din yderst intelligente kommentar. (f.j.o.l.s).

Jeg tror nu ikke der er nogen mand der ville bytte for, at være hjemmegående husalf med barn/børn. Nuvel jeg kommer til ikke at skulle arbejde de første 6 mdr – eller i det hele taget, hvis det er det jeg lyster. Men man render hurtigt ud af samtale emner med et barn på 6 år og sig selv. Så meget som jeg elsker Bella, så kan vi altså sagtens blive trætte af hinanden. Hende incl. ; )

Nå. Bare lige et surt opstød. Har bare fået den sætning mange gange nu, og jeg er faktisk ved at få lidt lange patter over det. Træder på dem, fra tid til anden af træthed ; )

Lover jeg kommer med nogle flere positive facts om Singapore næste gang. FYI. Har jeg sagt jeg rejser derud start Juni? Well. Apartment hunting season coming up. M har også en del møder derude, så vi tager lige turen én gang til. Glæder mig nu lidt.

Nu skal jeg virkelig lede efter vores kommende hjem. Top spændende. Så på 2 mdr. der har jeg købt en lejlighed, solgt et hus (7.9.13) og lejede en lejlighed i udlandet. Rimelig vilde ting, der sker her i kagehuset, for tiden.

YOLO

; )
R

#TheinsidergoestoSingapore ♥

5 kommentarer

  • Jeg fatter ikke hvorfor folk har så travlt med andre, og med at fortælle hvad de skal!
    Uh du skal godt nok kigge på mange boliger til juni 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ja. Hvad sker der for det altså. Folk skal bare lukke f***** – mange har så mange gode ideer. Men sagen er den, jeg tror det ville være den dummeste ting at gøre, at få et barn derude med det samme. For det her bliver den vildeste rejse. Også emotionelt. Så tror nu bare jeg lukker rugehytten for en tid. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er dit nye design blevet fint, Rikke! Synes virkelig godt om din header. Er det din egen skrifttype denne gang eller stadig Acies? 😉
    Glæder mig i øvrigt til at se endnu flere billeder fra Singapore! Håber vi også får lejlighed til at kigge forbi når vi tager afsted 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Holm

    Der er virkelig meget mænd ik fatter

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKE OVER..