HITTING THE STREETS OF NY..

#BURGUNDY..

FullSizeRender[3]

Trenchcoat YAS // T-shirt ALEXANDER WANG // Leggings SPANX Look at me leggings // Tørklæde TOOGOODTOBEBASIC // Taske PROENZA SCHOULER // Sneaks NIKE // Briller SAINT LAURENT..

Sådan her så jeg ud i går, inden jeg skulle til kiropraktor, for at få knækket mit ben på plads. Mit ben er meget værre end jeg først havde troet, og har fået en væskedannelse på forsiden af benet… Det er noget rigtig pis, for jeg har ikke haft så mange smerter i det, siden jeg brækkede det første gang – så det har slået mig lidt ud af kurs, følelsesmæssig.

Tror jeg i lang tid har gået og bildt mig selv ind, jeg er king of the world – og det er jeg bare ikke. Min krop er stadig skrøbelig, og jeg skal stadigt passe meget på den. Så jeg må holde inde med træning det næste stykke tid, og holde mig til nogle lange gåture i stedet.Frisk luft skulle også være så sundt, siger de kloge. ; )

Morten min kiro´angel, fik brækket benet på plads, så foden ikke sad fast mere. Det var sådan en forløsning, næsten lige så godt som sex. Haha..! Og dog. Eller ; )

I dag, står den dog på “humpende” rengøring, og oprydning af hus, da vi har fremvisning i dag kl16.00 og i morgen er der åbenthus. Jeg havde glemt hvor meget det stinker med åbenthus, når man ingen rengøring har.! Dammit. Note to self. Få én snaaart.!

Dejlig Lørdag, søde mennesker.

XX
R

3 kommentarer

  • Sophie

    Vil du sælge din trenchcoat? Jeg vil gerne give en god pris.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Den vil jeg desværre ikke af med endnu. Jeg er ret glad for den. Men når jeg flytter, så vil jeg gerne ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at din kiropraktor kunne hjælpe sig så hurtigt. Frisk luft er altid godt, selvom motion også skulle være det 😉
    Jeg har altid hadet åbenthus, nogle folk har det med at snage og åbne skabe, og bare kigge på et stort hus de ikke kan købe. Men mennesker kan jo have ændret sig siden jeg arbejdede i en ejendomsmægler – man har i hvert fald lov at håbe 😉
    God weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HITTING THE STREETS OF NY..