STILL ALIVE ; )

IM BACK..

IMG_3403[1]

B A C K  I N  T O W N Jeg har savnet jer. Jeg har været helt og aldeles offline på bloggen. Men kender I ikke det, når en fest har været så sjov, at man vågner næste morgen uden et eneste billede på mobilen. Så ved man, det har været en brand hyggelig aften. Sådan har hele min tur til New York været. Jeg lyver ikke når jeg siger, vi har grinet i 5 dage. Jeg har sågar grinet så meget, at jeg tissede i mine bukser midt i meatpacking, så jeg måtte op på hotellet og skifte til tørt tøj. Heldig vis, havde jeg sorte jeans på. Mens stadig røv pinligt, at stå der på åben gade, og urinerer. Om det så siger mere om min blærer og manglende evne til at hoppe på trampolin, eller om humøret på turen, det ved jeg ikke. ; )

Men vi har spist, drukket, danset og grint for alle pengene. Hold fast, jeg har så mange mentale billeder, jeg kan tage med til Singapore, og de vil holde mig i live, i mange år frem over. Birgitta var den perfekte rejse partner, og vi begge lige vilde med vin og shopping. Vi har begge haft det så sjovt, så jeg er kommet hjem med en forstuvet fod på mit dårlige ben, og Birgitta tog den modsatte. Jeg ved ærligt ikke lige hvad der er sket. Men det var noget med et fortorv og knust cement. Og så siger jeg ikke mere. ; )

Men vi landede begge to, med to klump fødder, min lidt mindre, da jeg altid rejser med støttestrømper, da mine ben ellers ligner to gummihandsker, der er blevet pustet op. Men jeg tror måske lige jeg skal runde Gentoftesygehus, for at få det tjekket. Super man tager på ferie og kommer hjem til familien, med et skadet ben. Jeg er ikke så populær, lad os bare sige det ; )

Men mor har haft det sjovt, og det fortjener man sgu en gang i mellem – men lidt antiklimaks at være hjemme, når man har hygget sig så meget. Tilbage til sure underbusker og madlavning. Suk.

Dejligt at være hjemme hos Jer igen.

Kys og dejlig dag.♥♥

1 kommentar

  • […] fordi jeg drømte om NYC i nat (drømte istedet om juleaften i et træhus…), men jeg tror Rikkes tur i sidste uge og nu Acies tur rundt i NYC har sat lidt gang i udlængslen til alt amerikansk – og særligt […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILL ALIVE ; )