FINDES DER TRUE LOVE..?

#THELITTLESECRET..

foto

Så kom dagen, hvor jeg endelig måtte løfte sløret for, hvad vores lille familie har gemt på, af hemmeligheder. Mange har gættet på Jeg var gravid.. (mange tak for det.. godt nok er min fedt procent steget..meeeen). Vi skal ikke have flere børn… I hvert fald ikke lige nu. ; )

Der har været mange ting, der har skulle falde på plads, før jeg måtte fortælle Jer det. Vores liv har måske også virket lidt stresset – og vi har gjort nogle atypiske ting, og rejst en del.. (okay. en hel del).!

Men sagen er den, jeg har måtte med sorg i sinde, og en sten i hjertet, sige mit job op.. Vi har sat huset til salg, og købt en lejlighed på Østerbro i Nordhavn. Vi har meldt Bella fra sin skole, da vi ikke kommer til at bo i Hellerup mere, som vi gør nu. Yes. Det er her vi bor. I 2900 Happiness. Men mon ikke I havde gættet, det var omkring her, når jeg sagde ydre Østerbro? Men sjovt har det være.. Smil.

Vi har meldt hende fra hendes skole, da man ikke må gå på skolen, når man ikke bor i kommunen. Men sagen er den, at Bella ikke skal gå i skole, hverken på Østerbro eller andre steder i Københavns kommune. For fra 11 Aug. der starter hun 1 grade i udlandet. Nærmere sagt Singapore..

Nu er katten ude af sækken, eller hvad man siger – fra sidste uge i Juli, der pakker vi alle vores ting, og flytter 9965.4 km væk, fra alt hvad vi kender, og elsker. Men det er en beslutning vi har taget (inden for de sidste par mdr) og vi er kommet frem til, det er en kæmpe mulighed, vi ikke får igen. Folk omkring os, har først fået de af vide de sidste par dage – dog selfølgelig ikke vores familie og mit firma.

Vi var jo i Singapore for ikke så lang tid siden, der var vi der for, at se om det var noget for os. Jeg har aldrig været i Singapore – og det havde M heller ikke. Jeg var overbevidst om, det var lige som Bangkok, sådan et rigtig dingeling land. Og det var jeg slet ikke i humør til. Men det viste sig at være alt andet end det. Singapore er ren, pæn, sikker og med høflige (meget travle) mennesker. Og hvis jeg skal være ærlig, så var jeg mere tryg der, end i DK om natten. Der er bare ikke crime. For laver du ballade. Så dør du. Der er nemlig dødsstraf der, og det mener de alvorligt.! Bum bum, siger man så.!

M er blevet chef for hele Asien (som er Australien, Hongkong, Japan etc) så det bliver ikke de der 1 time og 15 min´s flyturer vi kender, og er vant til. Det bliver en uge af gangen, når han rejser. Men vi får muligheden for at være én familie, uden alt for meget udenom støj, som man har i DK med arbejde, venner, events, fodbold klub, vin klub og alle de andre klubber man kan tage til. Det er mega priviligeret, og noget vi trænger til. Der har været alt for meget med min ulykke, og når alt kommer til alt, så kan man komme langt fra hinanden, hvis den ene er syg og den anden ikke er. Så det bliver godt for os, bare at være os 3. Kun bruge energi på hvad vi har lyst til – og bruge tiden sammen, og være mere intense. Vi bliver sikkert pisse trætte af hinanden, men tanken er meget romantisk ; )

Men hvad skal du så lave?
De første 6 mdr. der skal jeg ikke lave noget, da mit hovedansvar er Bella. Hun skal til et helt nyt land, med et sprog hun ikke kender. Så hun skal føle sig tryg, og vide jeg er der. M kommer til at have nok at se til. Jeg bliver jo så også expat wife, og det er mit ansvar – måske TV3 kan lave en serie om mig “Expat Wives in Singapore”..haha..!
Men jeg får arbejdstilladelse igennem M´s arbejde, så hvis jeg har lyst, så kan jeg arbejde. Men bare rolig, bloggen kommer med, så til at starte med, der er det kun den jeg skal tænke på. The Insider goes to Singapore. Det lyder sgu da meget godt?

Hvad med Bella?
Bella skal starte på en tyske international skole, med 300 elever og 3 spor i hver klasse. Der er pt. 6 danske børn, der skal gå i hendes årgang – og flere kommer (og går). Jeg er så heldig, jeg kender en søde pige/kvinde der hedder Louise Werling, der bor i Singapore, og hendes pige Mie, skal også gå i 1 klasse, som Bella. Så det er win win. Louise bor i Singapore og driver webshoppen Jasperliving hvor hun sælger de fineste ting incl. børnetøj. 

På den skole hun skal gå, der vil undervisningen være på engelsk, men hver dag i 1 time, der får hun dansk undervisning – og for det ikke skal være løgn, så kender jeg også hende som skal give dem undervisning. Dygtige, søde Stine ♥ Så jeg føler mig meget tryg.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, Bella har været vores største bekymring – det er jo klart. Hun er lige startet skole, og nu skal hun til et fremmed land, til et sprog hun ikke fatter en bjælde af. Mit hjerte bløder lidt, og flere gange har jeg tænkt, vi er egoistiske forældre. Men jeg må tro og håbe på, hun bliver taknemlig når hun bliver voksen, og får gavn af den gave vi har givet hende. Det er sundt at se verden fra alle hjørner, og få øjnene op for, ikke alle har det så godt som os i Danmark.

Hvor skal I bo?
Vi skal bo i lejlighed – man har ikke råd til at eje hus i Singapore – men lige præcis hvor, er vi ikke helt sikkert. Vi var ude og se på lejligheder da vi var der, og har fundet to små områder, vi er vilde med. Så det bliver én af de steder. Men derude, der bor man i condominiums –  det er “små byer” af 5 – 7 tårne, 50 etager, med elevator direkte op i lejligheden, pools (10 stk i alt), privat gym, parkering under bygningen, piano room, hvis man lige mangler det. Indkøbsmuligheder  – så jeg tror lige vi kan klare det ; )

Hvad så med bloggen, helt ærligt?
Helt ærligt, så tror jeg bloggen bliver min redning, ligesom den var min redning, da jeg var syg. Jeg kommer til at bruge meget mere tid på den, med mange flere indlæg. Plus det bliver en dagbog om min/vores rejse, hvor i kan følge med i det sure og det søde. Jeg vil lave video dagbøger, hvor jeg fortæller hvordan det går. Jeg tror det er en meget sjov måde for jer, at følge med. Jeg er dog helt sikker på, jeg kommer til at tude med jer, en gang imellem, når livet bliver alt for hårdt.

Men jeg skal nok holde jer opdateret, hvad der sker på vores rejse de næste par mdr. Jeg er bare glad for, jeg kan dele det med jer nu. Det har jeg lidt haft brug for. Men M skulle først sige det til sine ansatte. Vi skulle fortælle familie, venner og alle omkring os, før jeg kunne løfte sløret. Så her er grunden til alle de ting vi har gjort den seneste tid. Hvis det har virket lidt skørt med en “akut” tur til Singapore. Så var dette grunden ; )

Jeg har ikke alle svarerne endnu, og vi har ikke styr på 20 % af det vi skal. Men vi gør det i et tempo, så vi ikke får helt stress.. Jeg vågner dog allerede om natten, og har svært ved at trække vejret. Men det er også et helt liv vi skal lukke ned, på rigtig kort tid, det er sgu svært..!

Så jeg håber I har lyst til at følge med, her og instagram. Det bliver en rejse.

Husk jeg holder privat loppesalg i mit hus i Hellerup, på Lørdag. Jeg holder et par pladser til Jer, hvis I har lyst.?

Nyt liv – ny begyndelse ; )

XX
R

 

44 kommentarer

 • Det bliver jeres livs eventyr! Så spændende, men jeg kommer til at savne dig og dit fine humør ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  SEJE JER!!! Stor respekt!! Sender de bedste ‘rejse/bo-i-udlandet’ tanker jeres retning!! Glæder mig meget til at følge med i dette nye kapitel!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det vildt!! Kæmpe stort tillykke med beslutningen – kan kun forestille mig hvor vildt det må være. Jeg troede vores beslutning om at sælge lejligheden og rejse rundt i Asien og Oceanien fra august og på ubestemt tid var vild, men det her topper! Haha. Vi kommer gerne forbi Singapore og siger hej, når vi når dertil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft hvor er i bare seje og modige! Jeg har stor respekt for mennesker der TØR og ønsker jer alt held og lykke! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  WHAT THE FUCK!!!!!!!!!! Kaffe!!!!!! Mig og romkuglen kommer og besøger jer for shizzle…. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Det lyder fantastisk!! Uden selv at have børn tænker jeg, at de altid må være den største bekymring man har. Men jeg er selv vokset op i udlandet. Da jeg startede i 2. klasse flyttede vi til et nyt land, hvor jeg skulle gå på en international skole og startede første skoledag med at kunne sige “my name is”.. Og det var så det. Men det var den dejligste barndom! Og jeg ser tilbage på den tid og er dybt taknemmelig for den mulighed og den opvækst. For det giver klart nogle kvaliteter, som jeg ikke er sikker på, jeg ellers havde haft. Så held og lykke med jeres nye liv – det bliver sikker en drøm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina p

  “at rejse er at leve”….
  Og jeg tror på det er et privilegium at vokse om som barn og have oplevet forskellige kulturer ……
  Østen er smuk smuk smuk
  Go tur.
  Bliver fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Ej! Da jeg så din post på Instagram gik jeg lidt i panik! :joy: Kæmpe tillykke med jeres beslutning – det bliver en rejse uden lige! Jeg glæder mig til at “følge med” til Singapore!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hvor er det vildt! Det er hårdt at forlade alt det man holder af og elsker (har selv prøvet det en gang, for 100 år siden). Det er drøn hårdt, men hold nu op det er også, sjovt, vildt, spændende og man er sammen med sin familie og deler SÅ mange ting! Du er en sej chicka, så det kommer helt sikkert til at gå godt, for jer alle 3! :

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fedt! Det bliver en fed oplevelse og jeg glæder mig meget til at følge med. Alt mulig held og lykke til jer alle! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har selv boet i udlandet som barn, og mine først fem skoleår var på engelsk. Jeg lærte engelsk på 2 måneder, og jeg er så lykkelig over at mine forældre bestemte sig for at vi skulle flytte til udlandet! Det har givet mig så meget. Så i skal slet ikke være bekymret over at være dårlige forældre! Det er måske hårdt i starten, men det skal nok blive fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er SÅ spændende Rikke og selvom du måske er fyldt med bekymringer nu, så er jeg sikker på at det nok skal blive rigtig godt for Bella. Mine piger har udviklet sig super meget her i Spanien!

  Jeg glæder mig til at følge med i jeres eventyr og kan sagtens forstå at du holder fast i bloggen, den vil være rar at have når du skal dele tanker, oplevelser og meget mere <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Sejt! Spændende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  iiiihj! I skal virkelig glæde Jer til et liv i Singapore! Flere af min far’s kollegaer er flyttet derned med børn und alles for maaaange år og de har været SÅ glade for det! Har selv været på besøg dernede af flere omgange, med mine veninder i skole og til diverse andre arrangementer. Det er et rigtig hyggeligt og fredeligt sted at være og man kommer helt ned i tempo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda

  Jeg (og alle mine søstre) har selv gået i internationale skoler i udlandet. Det er ikke en dårlig ting. Det er anderledes end den danske folkeskole – der er ikke fokus på de bløde danske værdier. Til gengæld er farligheden i top og der bliver lagt en god solid grobund for gode studie vaner. Go do it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Ih hvor spændende! Glæder mig til at følge jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hold kæft hvor fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara W!

  Wauw!!! SÅ spændende!!!
  Kæmpe beslutning at skulle tage. Vi overvejer at gøre det samme..min mand har mulighed for udstationering i nogle år. Spændende og skræmmende på samme tid!
  Jeg glæder mig vildt til at følge med i Singapore, og livet i udlandet!

  Held & Lykke med jeres nye liv 🙂
  Kh Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Tillykke! Du bliver den vildeste expat wife 🙂 Jeg er sikker på, I får en fantastisk oplevelse sammen som familie. Det er noget helt særligt pludseligt at have alle sine weekender frie og åbne for planer med familien, for der er ingen arrangementer, som man sagde ja tak til for to måneder siden. Det er noget af det, jeg nyder allermest her i US.

  Jeg kan SÅ meget sætte mig ind i dine tanker omkring Bella – det var også min største bekymring, da vi flyttede. Men seriøst, min søn har det som blommen i et æg. Han snakker vildt godt engelsk, og han har mere tid sammen med sine forældre end nogensinde før.

  Held og lykke – glæder mig til at følge med på sidelinjen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  I bliver så glade for Singapore, det er det fedeste land i Asien. Bor selv i Bangladesh og rejser til Singapore hver anden måned for at komme lidt ud. Vi har også en lejlighed i et stort kompleks, der er rigtig meget liv for ungerne om eftermiddagen og i weekenderne på legepladsen og i poolen, de elsker det. Når børnene glade er mor og far også. Tillykke med jeres posting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  I bliver så glade for Singapore, det er det fedeste land i Asien. Jeg bor selv i Bangladesh og rejser til Singapore hver anden måned for at komme lidt ud. Vi har også en lejlighed i et stort kompleks, der er så meget liv på legepladsen og i poolen om eftermiddagen og i weekenden for børnene. Når børnene er glade er mor og far også. Tillykke med jeres posting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  ‘Det er livet! Når man tør tage så store beslutninger og springe ud i det! Det er så sejt! Det bliver en vild oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sødeste Rikke, hvor ER det vildt og så beundringsværdigt at I kaster jer ud i det-SÅ fedt:-)) glæder mig til at følge med og ærgrer mig over jeg ikke nåede at møde dig inden. Flytter i tilbage til dk når lejligheden står klar? Eller er det her uden en tidsramme? ALT det bedste ønsker jeg for jer og må i få den bedste tid sammen❤️❤️ Knus Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Åårhh…..Hvor sejt! Ville sådan ønske at jeg/vi havde modet til at tage afsted…. Vi har ikke engang børn, men der er bare et eller andet der holde os tilbage #Ka dusigepivskid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  2900 bliver ikke det samme uden dig ;o(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op! Den havde jeg godt nok ikke set komme! Jeg kommer til at savne at se dig ved Beauty PR, du skabte sådan en skøn energi og er så sød. Jeg ønsker dig al held og lykke, og jeg glæder mig til at følge jeres eventyr 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina B.

  Tillykke med beslutningen, Rikke! Stor respekt. Det er jo anderledes at bo og leve livet i et fremmed lande. Men der giver enormt masser andre ting for at vokse op.
  Jeg kom til Danmark for 14 år siden. Helt alene. Og selvom mit hjem ligger kun 600 km væk, alligevel har det været mange nye ting at lære :-).
  Det bliver kun til godt for Bella i langsigt, jeg lover!
  P.S. Jeg har haft en studie-veninde fra Singapore, hvilken er sødeste menneske i verden. Har aldrig (desværre) nået at besøge hendes hjem & familie i Singapore, men vi skriver stadigvæk til hinanden og mødes en gang i mellem i Paris, hvor hun bor nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  hvor spændende! Og angstprovokerende.
  Det bliver et eventyr for jer, også Bella.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura S

  Hej Rikke!
  Først og fremmest tillykke til dig og jer som familie! Jeg er selv lige kommet hjem fra et halvt år i Singapore, hvor jeg studerede, og jeg er fuldstændig forelsket i byen. Jeg håber du kommer til at få den samme fantastiske oplevelse, og at Singapore vil gå lige ind i dit hjerte, som det gjorde i mit. Der er utroligt mange danskere og danske familier derude, og om muligt næsten flere expats end lokale 😉 Det er verdens allermest trygge by og der er så mange muligheder for nyde livet, oplevelser og rejser derude. Jeg er dødmisundelig, og ville ønske at min egen kæreste havde samme lyst til at rejse derud og bo, som Jeg og I har. Ønsker jer al det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla M

  Rigtig god tur- skal nok følge med på vejen. Havde godt nok luret det:-) men en oplagt mulighed- man kan nemt sidde for fast med hus og daglige udgifter, jeg ville helt sikkert tage muligheden hvis den bød sig (også inkl 3 drenge som skulle skifte skole for en stund) – kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Fisker Nielsen

  Hvad gør i så med den lejlighed i har herhjemme? 🙂 Bare en i er i, når i er i DK? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Sikke en nyhed, den havde jeg ikke set komme, havde tænkt baby eller 2 🙂 men kunne ikke få det til at hænge sammen med dine tidligere udtagelser om flere børn 😉 hvor lyder det spændende, kan godt forstå alle de tanker og bekymringer det bringer med sig især over for Bella, men lad hende vide at dette er et eventyr i som familie får lov til at opleve og at det bestemt ikke er alle forundt, jeg ønsker jer alle en fantastisk rejse og held og lykke med jeres videre rejse i livet, glæder mig så meget til at læse om det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Kære søde Rikke,
  Har godt haft på fornemmelsen at det var dette der var din “secret”, men var spændt på hvor I mon skulle hen. Er selv “expat wifey” (er altså ikke tosset med det udtryk 😉 ) og er på anden udstationering i træk nu. Kan virkelig genkende alle dine tanker, men kan kun sige man bliver bidt af det. Det er hårdt og fantastisk på samme tid og i sidste ende en investering for livet er jeg sikker på. Vi er som par blevet meget tættere. Man bliver et team på en hel ny måde. Det kan dog være hårdt i starten for ens identitetsfølelse, men det bliver bedre med tiden og er sikker på du hurtigt får skabt dig et liv derude.
  Kæmpe tillykke! Glæd dig – og husk når du den næste tid skal give en masse farveller, at du aldrig er længere væk end et facetime kald eller en flyvetur.
  Glæder mig til at følge dig 🙂
  Kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor bliver det bare vildt 🙂 Jeg glæder mig meget til at følge med i dit eventyr.
  Mmmm Loppesalg, måske man skulle kigge forbi 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tr

  Lyder da super spændende. Sejt at i tør:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shiiiiit, hvor er det spændende.

  Det bliver hårdt, sjovt, en kæmpe oplevelse og lærerigt, for jer alle.

  Hvor lang tid er planen ude? 1 år, 2 år eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Følger din skønne blog og ønsker dig og dine held og lykke på jeres spændende rejse!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Hold nu op en nyhed!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft det er sejt 😀 Hvor er det en fed mulighed at få! Jeg glæder mig til at følge med i jeres eventyr herinde <3 :kissing_heart:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW, hvor vildt! Og fedt ❤

  Conner’s Nest ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Rikke som står bag bloggen The Insider delte en ret vild nyhed. Nemlig at hun og familien flytter til Singapore! Det var virkelig inspirerende at læse om hvordan de tog springet og de ting og beslutninger de nu står overfor. Jeg glæder mig til at følge med! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Rikke,
  Jeg er helt ny læser af din blog, men vil ønske dig og din familie den bedste tid i Singapore. Jeg er selv opvokset i Singapore og i Bangkok. Som mor forstår jeg din bekymring, men for mit vedkommende har det været en gave at vokse op i udlandet. Og så er skolerne bare fantastiske! Jeg drømmer om at kunne give mine børn de oplevelser. Held og lykke! Singapore er helt fantastisk med et fedt dansker miljø;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Cecilie.

   Mange mange tak for din besked. Det varmer virkelig, lige på en dag, hvor hjertet er lidt i tvivl om, det er dét rigtige at gøre. Lige et spørgsmål fra en “blond” – lærer man at leve med varmen? Det er nærmest det, jeg er mest bekymret for. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Så fandt jeg indægget! 😀 Kæmpe tillykke med jeres beslutning – jeg tror det bliver super fantastisk for jer og jeg glæder mig til at følge med! Jeg vil også meget gerne bo i udlandet på et tidspunkt! Min kæreste bor i Dublin og jeg har netop boet hos ham i et halvt år.. Jeg kan hilse og sige, at det er FANTASTISK at man ingen forpligtelser har udover hinanden – ingen familiearrangementer osv., som optager hver weekend. Det var skønt!
  Og i forhold til Bella, så tror jeg ikke I skal være så bekymrede. Det er min erfaring, at børn tilpasser sig enormt hurtigt og slet ikke har samme bekymringer som voksne. Så jeg er sikker på, at hun nok skal falde til meget hurtigt og det er jo en kæmpe gave hun får!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINDES DER TRUE LOVE..?