NY HEADER..

SØNDAGS FAVORITTER..

7521054251_2_1_1

Søndags shopper på nettet mens M og jeg ser Bloodlines på Netflix. Den kan jeg altså anbefale, da man bliver helt afhængig af den. Det var ligesom dengang, da man slugte første sæson af Prison Break på én weekend. Det får man også lyst til med denne serie. Vi er ret dårlige til at følge med i serier, hvis vi ikke kan hugge én hel sæson af gangen. Så vi bliver her på sofaen, de næste mange timer ; )

Men grunden til jeg tjekker ind er, jeg har slet ikke fået vist jer, den kjole jeg købte i Zara i France – den var ikke kommet på nettet endnu her i DK.
Synes den er så smuk, og kvaliteten er virkelig fin. Jeg kunne godt finde på, at hoppe i den, når/hvis jeg skal på rådhuset. Der er det ikke så fancy fint, men man vil stadig gerne have en lys kjole på, der er lidt pæn i det, når nu jeg ikke er så poleret i min persona, så må man jo prøve med en pæn kjole. ; )

Kjole med broderi og skørt m. vidde.

Sov godt

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY HEADER..