BLUE KINDA MONDAY..

MISSION NEW LIFE HOS MY LIFE..

foto[3]

Ja. Jeg undskylder for de slørede billede – jeg havde ikke lige set, jeg havde en leverpostej finger på linsen.. Dåååååhhhh.!

Nå. Men jeg var jo fordi den famøse ZARA butik, der lige er åbnet på strøget. Og I alle ved, hvor meget jeg elsker ZARA – Det er nok det mærke, jeg har mest af i min garderobe. Men ærligt. Det var næsten den samme oplevelse som at være i tyrkiet på en bazaar, faktisk også lige så varmt.

Jeg skulle bytte noget tøj, og evt. købe noget andet. Købe, bytte, købe, bytte. Det er et fashion hamsterhjul ; )
Men fra da jeg træder ind i butikken og til Jeg går. Der har alarmen nok gået 50 gangen, og man var efter 30 minutter i kø, helt mentalt drænet, klar til at tylle en flaske vodka med drop. Hold fast et gedemarked, jeg havde fået bevæget mig ud i.

Men jeg fik byttet det jeg skulle, mens jeg svedte tran under armene og andre steder, jeg ikke vil nævne. Men når alt kommer til alt, så er butikken rigtig fin, textilerne er smukke og Jeg kommer jo ligegyldigt hvad, tilbage igen. En sucker er man jo ; )

Nu vil jeg hoppe i noget træningstøj, da jeg skal hele vejen til Skodsborg, hvor jeg skal deltage i et 10 ugers (mission nyt liv) forløb MY LIFE 360 – et valg jeg har taget om at ændre min krop/livsstil, i stedet for at brokke mig og ha´det skidt med mig selv, når jeg kigger i spejlet. Jeg er så heldig at min kostvejleder Gitte Høj er med hele vejen, sammen med et hold andre seje mennesker, som i kan læse om HER. 

Uhhh jeg glæder mig… Bare lige en lille info.. Jeg har ikke spist slik og drukket sodavand i 6 uger nu.. SEKS UGER…. Whaaaat? Yep. It´s true. Gitte er mega sej, og formår at sammensætte et skema, med valgmuligheder, så man ikke føler man savner sukker eller sodavand (som så også er sukker). I min optik. Er hun bad ass sej. ; )

Vi ses på den anden side ; )

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE KINDA MONDAY..