TAK.. MANGE TAK.. TUSINDE TAK..

KÆRLIGHED TIL SALG..

(Laura StyleJunkie ejer rettighederne til dette billede, jeg har bare lånt det)

Så er mit loppesalg overstået og jeg daser den på divaen. Det har stået på i 3 dage nu, og jeg er en anelse mør. Men jeg tager da også lige loppemarked i Charlottenlund i morgen kl 6.00 – Det starter kl 8.00 hvis nogen vil forbi og sige hej, og få en krammer, de er gratis ; )

Jeg var så heldig at GoBox kom forbi med 4 af mine loppe kasser i går, så der var lidt ekstra goodies til salg, til de hungrende damer. Jeg sælger rigtig billigt ud af mine ting i morgen, da jeg jo skal flytte (INDLÆG HER). Så der skal tømmes ud, og de skal have et nyt hjem. Så kom og køb, kom og køb ; )

Nu vil jeg hoppe i seng, og være klar til uret ringer klokken 5.15 duuut. Håber de sælger kaffe der, ellers dør jeg da langsomt… eller vodka..Måske man trænger til en lille morgendram, så man ikke slår dem ihjel, der render rundt kl 6.00 og roder i alle ens ting, før man har fået dem pakket ud. ; )

Sov godt sweetlings, Zzzzzzz.

XX
R

3 kommentarer

 • Ann Cathrine

  Jeg stemmer for, at resterne sælges på din shop her på bloggen, så os jyder også får chancen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej AC.

   Det ville jeg også rigtig gerne. Men jeg synes bare ikke, der er salg nok på den shop. Måske jeg skal prøve igen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Jeg kan godt forstå, at I er mange, der vælger loppemarked, der er sikkert meget salg på kort tid. Jeg tror bare, at der er gode sager i din garderobe (købte en kokoon bluse af dig for nyligt), så vil jo bare gerne være med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK.. MANGE TAK.. TUSINDE TAK..