#MITNYEHJEM..

#HAUSFRAUDK..

foto 1[1]

foto 2[2]

Jakke ZARA // Kjole KOKOON // Støvler DECADENT // Fringe bag PROENZA SCHOULER // Briller BOTTEGA VENETA via Opticzoo.

Nogle gange når man har fridag, så ville man faktisk ha´haft bedst af, at være på arbejde. For der er altid mange forventninger til hvad dagen skal bringe, når man nu har sådan en fridag. Lidt ligesom når man skal på date med sin kæreste.. Læs hvordan den sidste date gik HER den gik ikke helt som planlagt.
Hygge er jo noget man selv skaber, men det kan bare ikke komme på kommando – og til tider, der er mænd bare nogle klaphatte.. Am I right ladies?

Nå men jeg nåede til 2 presseevents, købe Angulus sko til musen, besøge Akademikliniken, handle ind til aftensmad, svare på mails, lave indlæg til Jer, købe foder til kaninen og hjem og hente Bella, plus lave aftensmad. Der var ikke meget afslapning over det.. Hausfrau i højeste stil. Var lidt mør, men til mit held, spurgte Bella om jeg ville lege biograf med hende. Biograf er altid noget vi har leget, når vi var trætte.. haha.. Måske hun kunne mærke jeg var som en slatten klud, og trængte til noget ro ; )

Outfittet er fra i går, da jeg var på VOCE og spise, med Katrine og en masse andre lækre blogger damer. Mor trængte til lidt luft under vingerne, og det fik hun ; )

Aftenen står nu på oprydning, putte barn og spise en halv plade mørk chokolade i min seng, jeg er lige i humøret til det.

G O D N A T…

XX
R

 

5 kommentarer

  • eeeejsshh den kjole! hvor er den bare fin!!!

    http://paper.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    jeg elsker din måde at skrive på, og især at du er så ærlig og ligeud med alting. Er selv fynbo men bosiddende på Sjælland, så kan tit nikke genkendende til det du skriver.
    Og ja, mænd er bare nogle klaphatte til tider. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Simpelthen SÅ fin kjole…. 🙂
    Kan jeg lokke dig til at måle hvor lang den er? Vil så gerne bestille den, men er bange for at den bliver for kort.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • You look amazing!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MITNYEHJEM..