#CAMPINGHABIT..

3 TING JEG ELSKER..

foto 3

Jeg går ikke op i bolig ting, ligesom mine andre veninder. Jeg har ikke været så heldig, at få den interesse. Men jeg ved godt, når der er noget der gør mig glad at se på. Vi står jo lidt i limbo med vores hus, for det bliver sat til salg nu, om ikke ret lang tid. Dog har jeg stadig lyst til at købe nye ting. Nye puder til sofaen (faktisk også en ny sofa), sommer blomster, nyt gulvtæppe. Lave badeværelset i stand. etc.

Vores hus er så smukt om sommeren (og om vinteren for den sags skyld..siger ejeren) og jeg ville elske at bruge denne sommer og de næste mange på, at sidde i haven eller på vores terrasse. Men det kommer ikke til at ske.

Livet har taget os i andre retninger, og huset er desværre ikke en del af planen. Som så mange andre forhold, så må de ende på et tidspunkt. Det kommer bare til at gøre skide ondt, for jeg elsker jo vores lille kagehus. Der er sket mange “første” ting her, som jeg vil gemme i min lille kærligheds æske.

Min første juicemaskine blev købt her. Bella stoppede med sin sut, mens vi har boet her, og de blev puttet ud i vores eget suttetræ. Første gang jeg har tisset i bukserne på en trampolin, vores ude i vores have. Første gang, jeg har fået en stor ond splint i foden, var ude på vores terrasse. Min første CHANEL er flyttet ind, mens vi har boet her. Første gang, jeg har ejet noget med 2 toiletter, har været i det her hus (et til tis og et til….u know what I mean.. hø!) Første gang jeg har været så voksen at smide 50 bananer efter et nyt fyr, har været i det her hus. Første gang, jeg har haft en kanin ( i mit voksne liv) har været i det her hus… Jo.! Første gang jeg har ejet en pejs, er i det her hus. Der har været mange “første” i det her hus – gode som dårlige. (de fleste er noget der har kostet penge..livet som husejer)

Men jeg kommer til at savne hende – den gamle stædige kælling. ; )

Fun facts om vores kagehus:

Huset er bygget i 1937

Huset blev bygget af Marguerite Viby kendt fra Nitouche, Een stor familie etc hun har én datter (dog gift hele 5 gange) Susse Wold. Det siges Susse hun har boet her, men det har vi ingen beviser på. Måske bare en vandre historie.

I vores spisestue har vi en klokke i gulvet, så Marguerite, kunne kalde efter tjenestefolket. Mon jeg skulle have haft én, så jeg kunne kalde M ; )

Da vi købte huset, var kælderen stadig som da huset blev bygget. Man kunne se hvor de havde kogt tøj, og lavet mad. (jeg synes det lignede noget fra filmen SAW..Yiiiiks) men historien var meget sød.

I en af skunkene i kælderen, fandt vi gamle aviser og flyers fra under krigen. Gad vide, hvad der har været sket her, i skuespilsprinsessens hus. Har tit tænkt på alle de kendte mennesker, der har været til fest her. Måske endda Dirch Passer.?

Nabohuset her, er en ambassadebolig, så der ingen larm fra vores naboer. Kun når de holder deres årlige fest, med trommer og samba dans. ; )

Huset har i stuen en hel væg, med en indbygget bogreol. Mit yndlings sted i hele huset.

Huset er nabo til et Sygehus, så der er ikke så langt, hvis man kommer til skade.

Huset er ekstremt lyst. Der kommer lys ind alle steder fra, noget som jeg elsker. Jeg bliver så deprimeret når der er mørkt.

Vi har ikke et åbentkøkken, men køkkenet ligger i forlængelse med spisestuen. Så når man har gæster og køkkenet roder, så kan man lukke af for det (dog kun med en glasdør). Men også en af mine favorit rum i huset.

 

3 ting jeg elsker I mit køkken er:

1. Min Quooker, den kunne jeg ikke leve uden. Og sorry to say. Men den kommer de ikke til at beholde, dem der køber huset. Den skal med til vores lejlighed. ; )

2. Min Nespresso maskine. Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden den. Jeg har haft en maskine, siden Bella blev født (2008) M synes jeg fortjente den, da jeg var på barsel. Og helt ærligt. Det syntes jeg faktisk også. Jeg havde jo ligesom ruget OG født ham et barn. Jeg også haft en karrierer hos Nespresso Pro i 7 uger, men det er en anden historie. Haha. Rebel child, gone  wild. ; )

3. Mine lamper fra Design by Us, de er så smukke. De skal også med til lejligheden, og pynte i mit køkken ; )

; )

Dejlig Søndag nu vil jeg hoppe i tøjet og få lidt ud af dagen. Jeg skal nok fortælle om min Lalandia tur. Det hele skal lige tygges på ; )

XX
R

5 kommentarer

 • Virkelig hyggeligt med et indblik i jeres hus! Synes selv sådan nogle historiske ting er mega spændende 😀 Krydser fingre for at det kommer til at gå som I ønsker det med hussalget. Slipper Bella egentlig for at skifte skole, hvis man må spørge om det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Laura.

   Nej Bella skal flytte skole. Men det indlæg kommer snart på bloggen ; ) Jeg brygger på det nu. Smil

   Dejlig Søndag
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn historie jeres kagehus har,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå den kommentar kom lige lidt for hurtigt afsted – hurra for dårlig mobildækning og utålmodige fingre!
   Jeg ville ønske vi havde et hus, men vi er strandet i en lejlighed – øv hvor ville jeg gerne videre. Sønnen er en ude-dreng og 5 kvm altan er ikke helt nok – slet ikke når man ønsker sig en kæmpe trampolin 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hey jeg har en trampolin han må få helt gratis ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#CAMPINGHABIT..