#KIMONODAY..

WE DID IT // VOKSENLIVET ; )

foto[2]

 

Vi gjorde det sgu… Vi købte lejligheden, og skal fra Feb 2016 starte et nyt kapitel, som ejer af en lejlighed. Wheeee..!

Hold kæft hvor er Jeg glad – og lettet. Vi har dog valgt at købe en lejlighed i 2 etager, hvor toppen er en tagterrasse. Så lidt grønt får vi, men ikke noget, jeg ikke kan slå ihjel med lidt ukrudtsgift ; )

Så nu skal der muges ud. Alt mit gamle tøj skal sælges, for der er næsten ingen skabsplads. (WTF) Jeg er ikke helt tilfreds med det koncept. Men man kan jo ikke få i pose og sæk (why not?).

Så derfor sælger jeg ud af mit tøj d. 19 April på Charlottenlund loppemarked. Så der må i kigge forbi, og trevle textilerne igennem og få en krammer. Jeg kan afsløre, der er meget lækkert – og det bliver solgt til næsten ingen penge. Så det er en tur værd forbi. Hvis man medbringer kaffe til mig, så får man 2 krammere og en slasker ; )

Så vi mangler bare at sælge vores hus – og få halveret indholdet af vores hus, til at kunne passe ind på 120 kvm. Det bliver noget af en kamp. Men mit bud har været, vi smider alle M´s og Bella´s ting ud, og beholder mine ejendele. Dog var de ikke helt lige så begejstret for ideen, som jeg var. ; )

Sååååhhhh. Nu med lejlighed. Jeg er mega stolt – opturs Fredag. Nu vil jeg hoppe i bad og gøre mig klar.
For jeg skal danse til tonerne, fra Marie Jedig´s DJ toner, på SUNDAY, sammen med en masse lækre damer og Jane Kønig. I hvert fald i et par timer, så skal jeg hjem og kysse på Bella.

Kan I have en dejlig aften.

XX
R

18 kommentarer

 • dina

  Tillykke :-))))) Ps- hvis du sælger nogle af dine faliero sarti tørklæder?? Er jeg (måske) interesseret. Har slidt det andet op, som jeg købte af dig i sin tid….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Uhhhh. Jeg kunne godt ha´nogle på lager faktisk ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Winnie

   Næsten, hvis vinden er rigtig kan jeg “spytte” og ramme. Men det gør jeg selvfølgelig ikke. Østerbro er en super bydel så glæd dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Jamen for pokker da.. TILLYKKE! Det er seriøst den fedeste følelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det er faktisk en kæmpe lettelse. jeg er meget meget glad ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor spændende Rikke, tillykke med det! Det lyder lækkert, at I også får glæde af jeres egen tagterrasse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Mange tak søde. Kommer du ikke snart hjem. Det er ikke meget man ser dig i kolde DK. Hvilket jeg godt kan forstå ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså vildt! Kæmpe tillykke 😀 Jeg glæder mig til at se det hele – selvom der selvfølgelig er lang tid til februar 2016. Men omvendt er det nok også meget rart, når I har et hus I skal af med indenda 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja. Det bliver noget af et arbejde. OMG. Kan næsten ikke trække vejret over det. ; ( Vi har seriøst SÅ MEGET LORT!!! PIS. Hvor kommer det fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  tillykke! Hvor lyder det skønt med ny lejlighed og tagterrasse!!! Jeg skal, på onsdag, flytte fra lejlighed til rækkehus. Håber dæleme jeg er voksen nok til den slags. Heldigvis er det leje, så der er ikke vedligehold og den slags, men der er jo en have og jeg kan ikke engang holde en kaktus i live. Men glæder mig sgu til at sidde med en drink i haven og nyde sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er virkelig meget hvordan man er som person. Mange elsker det jo. Vi er bare ikke til det – og andre kunne ikke trives i lejlighed. Jeg har haft have i 4 år, og jeg har ikke brugt den én eneste gang. Jeg kommer til at bruge vores tagterrasse meget mere. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Tillykke og “Velkommen” til Kajen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej tillykke!!
  Fedt fedt fedt!
  Hvad med Bella, skal hun skifte skole eller blive i klassen?
  Du kan da ikke sælge ud af dit tøj, når jeg er på ferie.
  Holder du ikke en private-session 😀 (ha ha, det lyder kinky!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Jeg lover dig en private session ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ha ha, pas på jeg ikke hænger dig op på det. Jeg ved, hvor du bor og at du kan lide kaffe 😉 :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Tillykke med det.
  Bliver spændende at følge.

  Ses D. 19/4 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Yaaay. Så ses vi den 19 April . Det bliver hygsomt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#KIMONODAY..