HVAD GEMMER DER SIG I POSEN??

#KIMONODAY..

foto[1]

Kimono H&M TREND – Sidste sommer // Skjorte H&M // Bukser JASPER LIVING // Sko VANS..

Sådan ser en lille træt PR mus ud, efter 12 timer på gulvet – og 3 timers søvn i nat. Lad os bare sige, jeg har en kæreste på skiferie, der havde glemt at klokken var HALV ET i nat, da han ringede, for at fortælle om hans dag. #røvhul.

Jeg var så hidsig, så jeg kørte mig selv op i en spids, af arrigskab. Så jeg faldt først i seng kl 03.00 da jeg var færdig med at liste, alle de ting, der gjorde ham til et røvhul i momentet. Fååååk hvor er mænd dobbelt op på nederen nogle gange. Men vi kan jo ikke leve uden dem. Vel?
Men én ting er sikkert, der er ingen boxershorts der ligger på gulvet og flyder, hvor man går og falder i dem. ; )

Så jeg vil hoppe i seng nu, så jeg kan være en sød og god mor i morgen, for Bella. Vi er alene på skansen indtil Søndag. Så den står på biograftur, shopping, mani – pedi (i wish), krammeri og en masse tv på den hvide fra IKEA ; )

Nat Nat

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD GEMMER DER SIG I POSEN??