#MIRRORSELFIE

#MORNINGS

foto 5

 

M og jeg er som nat og dag disse dage. Vi falder ikke i søvn samtidigt og vi vågner ikke på samme tid.. Det er kan være ret træls. Jeg er typen når jeg vågner, så skal jeg ha´maaaaad. Jeg skal ikke trække den til frokost, og skippe mit morgenmåltid. Jeg bliver sur og tvær, og ikke et særlig rart menneske. Jeg er er morgenmadspige, og jeg skal fodres af, ligesom dyrene i Zoo – M kan sagtens skippe de første par måltid uden at blinke med øjnene. Jeg tænker på mad 24 timer i døgnet, og lever for at spise ikke omvendt. Jeg forstår ikke folk, der ikke værdsætter mad. Det er jo det bedste vi har, på denne jord.

Men jeg vågnede kl 8.00 og var ligeså sulten som en løve i bur. Jeg skulle ha´mad asap. M snorkede derud a´og jeg prøvede da klokken var 9.00 at friste med dejlig kaffe og scrambled eggs. Han gryntede og mumlede noget med, det var midt om natten, og han ville sove noget mere.  Dammit.
Så et par afsnit af Annemad på DR, det gjorde det så heller ikke bedre for min sult, at se alle de lækre ting hun fremstiller på minutter. Prøver igen at lokke da kl var 10.00 men manden nægtede, at stå op og jeg måtte indse det nok blev breakfast for one.
Noget jeg hader allermest i livet er at være alene, på offentlige steder. Jeg hader at komme før andre, når man skal mødes til middag, og jeg hader bare generelt at sidde alene. Jeg er blevet bedre med årene, men jeg er stadig ikke helt god. Så det blev med min ipad og Anne som min date, så jeg var da ikke helt alene.

Ensom og forladt, disset til fordel for dynerne, sad jeg der i deres business lounge, sammen med en masse mænd i jakkesæt og vandkæmmet hår. Mit var mere uglet end kæmmet, og jakkesættet var skiftet ud med mine undercover pyjamasbukser fra H&M, og en stribet Stig P trøje, stylet med min CHANEL taske. Hvis man bare har en lækker taske med, så kan man snyde alle, på ens indsats forsøg ; )

Well i syvsover jo endnu, men for mig er det out and about. Turen går til en lille ø der hedder Sentosa, som har en mere feriestemning, end Singapore har. Der er masser af lækre restauranter, sandstrande (det kan man ikke prale af, der er her) Der Universal Studios, og ca 20 mill. mennesker besøger øen om året, så der må være noget om snakken.

Sov godt derude.

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MIRRORSELFIE