BURBERRY TRENCHCOAT FOR SALE..

#KUGODT..

foto 4

Drømmer mig lidt tilbage til Singapore..

Hold fast det er et fedt sted, der kunne jeg altså godt se mig selv bo. Hvis det ikke var så varmt altså ; )

Det er en blandingen af alle kulturer og religioner. Der er rent (mere rent på et offentligt toilet, end hos mig selv..) Der er styr på tingene. Der er god mad. DYR alkohol, men det er jo kun godt, så bliver man da ikke alkoholiker. Det er billigt med Taxa. Der er gode skoler og der stokkeslag, hvis du ikke kan indordne dig. Hvad mere kan man ønske sig? ; )

Det har været lidt antiklimax at vågne i sin seng kl 05.00 – og være hjemme. Jeg har sjældent prøvet at savne et sted – eller ikke at ville hjem. Jeg havde lyst til at gemme mig, ligesom i Spies (rejsen du ikke vil hjem fra) reklamerne. Men voksenlivet går jo videre og vi må tilbage på arbejde.

Der sker så meget i vores lille familie lige nu, så der er ret mange bolde at jonglere. Men altsammen er super spændene, man skal bare lige huske at trække vejret igennem “det rigtige hul”. Jeg er nok ikke så god til så store forandringer, men bedre når jeg har det hele i kasser og jeg ved hvad morgendagen bringer. Men der er én ting der er sikkert i livet. Hver dag er ikke ens – og den dag det begynder at være det. Der skal man ruske lidt op i sig selv. For det bliver så hurtigt leverpostejsagtigt og missionærstilling. Hvis man overhovedet gider at tage sit bomuldsnattøj af, og kæle lidt for manden. (og omvendt).

Man kan nogle gange tænke, er livet virkelig det her? Men livet er jo hvad man gør det til, og det er noget jeg har tænkt mig at ændre lidt på i fremtiden. Jeg holder jer opdateret ; )

Dejlig dag derude peeps.

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BURBERRY TRENCHCOAT FOR SALE..