CHANELLO VIBES..

#H A J I L A N E..

foto 2

Jeg har været så heldig, at rigtig mange søde blogger piger, har været i Singapore, før mig. Så jeg har suget alt til mig, som de har fortalt at man skal se, spise, opleve, prøve etc. Rockpaperdresses, har også lavet mange fine indlæg fra hendes tur, som man kan læse på hendes blog HER.

Men søde Dorte fra ByBakInterior var sød at give anbefalingen videre, vedr Haji Lane. Det er det sødeste område, lige ved siden af Little India. Hun forklarede det meget godt, i hvert fald for en Fynbo (til fynbo) der skulle på storbysferie. “det minder om Vesterbro” – Tjek det er så noget jeg kan forstå.

Så da vi sad og spiste frokost på Haji Lane, var der et stort skilt på den anden side af vejen, hvor der stod 50 shades of fun og Early to bed.. Det så så lækkert ud, det lignede et cool underground hotel, i et semi dodgy area – jeg spurgte kækt servitricen på restauranten. Hvad er dét på den anden side?? Hun svarede tørt: They sell adult toys!!!!! Og så blev der stille.. Meget stille. Ikke så meget som et smil, kom der fra hendes teenage ansigt. Og Mr M blev rød i hovedet. Typisk dig Rikke – Typisk dig Rikke, var hans eneste ord, før han spiste i stilhed.
HA! Han kender mig jo. Man kan tage pigen ud af byen – men ikke byen ud af pigen. Men så blev det jo opklaret.. Hader når der er ubesvaret spørgsmål. Det går ikke i mit hovede, så bliver jeg skør ; )

Men Haji Lane, er en gade fyldt med Shophouses, hvor de sælger alle mulige dimsedutter, antikke ting, der er et stort musikmiljø der, du kan købe tøj der er designet af små ukendte designere og besøge de lokale øko cafeer og restauranter.
Et sted der klart er værd at se, hvis man alligevel tager en tur rundt, med “Hop on Hop off” bussen.

H A J I  L A N E mine damer og herrer ; )

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANELLO VIBES..