DET DER MARRIAGE NOGET..

FRIDAY IS FRIYAY..

foto[3]

Okay ikke verdens bedste billede. Men det var lige det jeg kunne klare, alene på fotoskansen. Hvis Bella havde taget dem, så var det sikkert kun min navle der var kommet på billedet ; )

Jeg var lige et smut forbi Amager igår, hos min yndlings lash lady, for at få fyldt dem op, og gjort weekend klar.
Turen går til Odensen og et par timer, på tøsevisit hos min BFF Eleni. Vi skal ud og gøre O.D.E.N.S.E 5000 C usikker (Indsæt Emoji der er patetisk) Vi er 100 % hjemme kl 21.00 i nattøj med en skål (slik) Grøntssagsstænger. Undskyld Gitte.

Det skal lige siges jeg har IKKE spist slik i 2 uger. Jeg er ved at blive sindssyg. Men jeg bliver nok glad for det i længden. Det er sgu svært det med det sukker. Jeg elsker jo sukker, ligeså meget som Karius og Baktus elsker wienerbrød. Og det er ret meget må man sige. Men jeg har ikke snydt en eneste gang. Jeg har haft lyst til det, men jeg har ikke gjort det.
Så jeg må lige svinge forbi LIDL og hamstre deres 85% chokolade og deres nøddeblanding, så jeg også kan være med på hyggen. “Skal vi hygge – skal vi tygge”. ; )

Hvis du står og ønsker dig lange dådyr lashes, så har Line lige nu påsketilbud, det kan i læse mere om LIGE HER.

Dejlig dag de damer.

XX
R

2 kommentarer

 • Christina

  Hvad bruger du på din hud af foundation/pudder smukke Rikke! Og god (by)tur:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg laver et indlæg til dig med det samme ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET DER MARRIAGE NOGET..