FRIDAY IS FRIYAY..

BEAUTY // BILLEDERNE DER IKKE BURDE VISES..

foto 1[1]

Jeg undskylder (igen) for trutmundsbilledet. Det er én af de billeder, som ikke skal postes, men kun bruges til privat brug, i samme mappe som nøgen billederne (as if), og for at se om ens makeup sidder korrekt. Men nu fik jeg lige et spørgsmål vedr min hud og hvad jeg brugte, så ville jeg gerne vise Jer det. Vi er jo fortrolige ; )

Til hverdag, der bruger jeg ikke så meget. Der bliver det højst til en CC Cream fra Elizabeth Arden. Men når jeg skal ud, så får den fuld smadder. (bruger man stadig det ord.? Har man nogensinde brugt det ord?) ..

foto 2[1]

foto 3[1]

Alt efter hvor meget glød min hud har, så skifter jeg mellem glo minerals LUXE foundation eller Elizabeth Ardens Flawless Finish. De er skide gode til min hudtone, og bringer det bedste frem i den.

Så først foundation og derefter Glo Minerals Pressed Base. Jeg bruger farven “Golden Dark”. Så jeg har to lag på af makeup. Men man skal bare ikke bruge for meget af pudderen, så bliver det rigtig pænt. Man kan ikke bruge de samme farver hele året rundt. Du skal skifte mellem sommerfarver og vinterfarver. Mange glemmer, at deres hud måske ikke passer til deres sommerpudder, så kommer den på om vinteren – og det er altså ikke pænt.

Husk du kan besøge Elizabeth Arden i Magasin, hvor de kan scanne din hudtype, og finde frem til den helt rigtige farve. Det værste man kan gøre er at bruge den forkerte farve. Det gibber i mig, når jeg ser kvinder med den forkerte nuance. Så kan du have nok så dyrt tøj på. Den rigtige håndtaske og designer sko. Men hvis din farve er forkert. Så er alt ødelagt.

 

SÅ HUSK DET LADIES ; )

Dejlig Fredag.

XX
R

 

 

2 kommentarer

  • Flot trutmund 😉
    Jeg bruger en bb creme til hverdag og pudder på når jeg skal ud.
    For en månedstid siden så jeg en ung pige der var helt oliven-grøn i huden, det så så forkert ud. Og hun havde ikke holdt sig tilbage, på hverken den ene eller anden kant – den havde bare fået fuld smadder!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Det funger altså også bare altid. BB cream ROCKS ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY IS FRIYAY..