SØØØØØØ´

V.E.R.B.I.E.R

outfit-verbier0

I morgen der ser Jeg sådan her ud…

Turen går endnu engang, til Verbier. Den smukkeste by i Schweiz. Jeg har glædet mig i flere mdr – denne tur, er for mig, ren familie hygge. Vi skal afsted hele familien M… Så vi bliver 6 voksne og 3 børn. Det er sgu da toppen af “det bliver ikke bedre”. Jeg kan allerede se ild i pejsen, frokost i solen, kolde kinder, og ultra lexi skitøj.

Jeg er gået lidt all in i år. Jeg er ikke typen der normalt tager til lagersalg, for det gider jeg ikke. Der er intet tøj, der er så vigtigt i min verden, at det kræver jeg står i kø. Men jeg prostituerede hele mit korpus, for nogle dage siden. Da jeg stod i stiv kuling til SOS lagersalg. Grrrrrr.! 25 fucking kolde minutter, ventede Jeg på, at komme ind. Men jeg fik det Jeg kom efter – og lidt til Mr. M også. Jeg bliver “bad to the bone” – Glæder mig til at vise billeder af det. Det er noget med pels og noget med camouflage. Jo jo. Jeg kommer til, at blende totalt ind.

I dag der står den på, Rosa i Rouladegade her kl 14.00 – det glæder Bella sig, til gengæld til. Vi kan næsten også alle sangene uden af – og så skal der synges i aften også, til Melodi Grand Prix…. ; )

Hvad skal I bedrive dagen med?

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØØØØØØ´