NOOM NOOOM // WULFF & KONSTALI..

NYT GARN OG HÅRET TILBAGE..

foto 1

I Onsdags, der nåede jeg lige forbi frisør PALMA. Jeg har længe lignet en russisk l.u.d.e.r (det er for sjaaav) Men mine spidser, har virkelig været rigtig rigtig slemme. Mit hår har ikke set sundt ud – da jeg er ret hård ved mit hår. Jeg vasker det hver anden dag. Og det bliver føntørret hver gang. Jeg kan ikke bare lade det lufttørrer, for så ligner jeg en havenisse.
Men Palma var så sød, at presse mig ind i hendes travle skema. Jeg fik det ikke farvet, for det er min veninde Maria´s tjans. Hun kender bedst min hår, så det skal ikke ændres. Det har jeg prøvet på, et par gange, og jeg er endt bund ulykkelig hvergang. Så jeg har lovet hende, jeg ikke lader andre pille ved det.
Jeg trænger klart til at få det ordnet ASAP, men lige nu måtte jeg nøjes med en klip. Og det her er resultatet. ; )


foto 2

Et Voilá. Hvad synes I?

Der er altså nogen der kan føntørrer, med en rundbørste – og det er IKKE mig. Så står man der næste morgen, og bliver mega nede over, man ikke kan få den der “puuuuffff” effekt. Men i stedet ligner man bare en træt hotdog. Æv med æv på.

Hvor får I ordnet hår – nogle gode fif?

Hvis du mangler en god frisør, så skal I tjekke PALMA ud ; )

 

 

 

 

3 kommentarer

  • Ser skisme godt ud 🙂 Og der er bare ikke noget bedre end et besøg hos frisøren når det virkelig trænger 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Prøv at tjek mit blogindlæg ang forsøg på volume i hår. Hvorfor kan det bare ikke lade sig gøre medmindre man har en frisør ved hånden!? Bare ikke fair! #firstworldproblems

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOOM NOOOM // WULFF & KONSTALI..