EN STOLT SØSTER..

NOGET PÅ HJERTET..

 

foto 1[1] foto 2[1]

 

Her til aften, der har jeg været sammen med min lillebror Rasmus. Endelig får jeg ham at se, efter han har været væk i 6 mdr, på hans pilgrimsrejse. ; )

Han skulle medvirke i AftenShowet grundet DETTE indlæg, fra igår. Rasmus havde stået på strøget og spredt kærlighed til alle. Ikke på baggrund af nationalitet, hudfarve eller tro. Men som en klar reminder til, at vi alle skal stoppe med hadet til hinanden. Ikke altid frygte det ukendte og forvente det værste, fra mennesker man ikke kender. Ikke slå alle over én kam og rumme andre mennesker, der ikke er ligesom en selv..

Jeg må sku sige, jeg havde det lidt som om, han var min egen søn. Gud hvor var jeg stolt af ham. Han gjorde det så godt.Plus jeg ved hvor angstprovokerende det er, at være på LIVE tv. Men han gjorde det super godt, og har fået rigtig mange positive kommentarer på de sociale medier. Folk har været super søde til at støtte op om det, og heldigvis har han ikke fået så mange onde beskeder. (som man måske kunne forvente)! Der er endda en fyr som har lavet en video til ham, hvor han takker ham, for kærligheden til andre mennesker. Det varmer da helt vildt i hjertet ; )

Måske man kan ændre verden ene mand, hvis man bare starter med hjertet på det rette sted. Hvem ved. Måske det er starten på noget nyt. Noget bedre.

I kan se min bror i Aftenshowet, 41 minutter inden i showet ; )

http://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet/#!/

Sov godt, Riksen er træt.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN STOLT SØSTER..