V.E.R.B.I.E.R

F. U. C. K O. F. F.

foto[1]

Postkort:

Så er vi endelig landet i Verbier og vejret er sublimt. Man ved bare lykken er fundet, når man ankommer til vores lejlighed og solen skinner. ; )

Vi skulle lige igennem en skod tur med EasyJet (never doing that again). Et opkald om vand i vores kælder, lige efter vi var kørt fra huset. Grrrr – strømsvigt hertil morgen, så ingen internet her i lejligheden i Verbier. (vores internet er styret af vores hjemme i DK. Lort med lort på). Fjernsynet var røget her i lejligheden da vi ankom, så der skulle købes nyt. Nogle gange så kommer en ulykke sjældent alene. Sådan er det sku nok bare. Men ellers har vi det godt. #Smil

Men til gengæld, så har jeg “snavet” med Kronprins Frederik og alle hans skønne børn. Vi har lige mødt dem til Afterski. De havde så lidt flere bodyguards med, end vi havde. Som i lige med nul, der var med vores crew. Jeg prøvede at hyre fætter Nico på 13, men han var for dyr i drift ; )
Men vi er her, vi hygger – og Bella har en fest. Så er jeg glad. Hun har sin fætter og kusine, og de har en fest. Vi skal ha´fondue til aften, så er Mr. M glad. Så hvis min datter og “mand” er glade, så er jeg glad. Selvom ordsproget siger “happy wife – happy life” så gælder det ikke idag. For idag sætter jeg mig selv til side, og deres behov først.

Dejlig aften i DK.

Kys
R

2 kommentarer

  • Rikke - Geneve

    Rikke for pokker – EasyJet rimer sgu da ikke på Verbier

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

V.E.R.B.I.E.R