FourFiveSeconds

DRØMMER OM // SPRING SUMMER H&M..

foto 3 foto 1

Man skulle næsten tro, der stod Riksen på de her items. Mums filibabba.

Billederne er taget, da H&M holdte Mexicansk pressedag. Jeg var forbi sammen med Katrine og Mie for at snuse det ind. Hele kollektionen var faktisk mig. Men jeg går i hotpants eller små korte skirts. Så jeg fandt det, der var spot on mig.

Det blev til de her to sæt. De minder mig om Sex and the City The Movie 2. Hvor hele flokken drager til Abu Dhabi, og ridder på kameler ; )
Jeg ville ikke have noget imod at pakke det ned i min kuffert til Singapore. Perfekte vacation outfits. Men de skulle gerne ramme butikkerne, inden for den næste mdr. Så endelig hold øje og giv besked, hvis I ser det før jeg gør.

Let the hunt begin ; )

Dejlig dag

XX
R

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FourFiveSeconds