NOGET PÅ HJERTET..

BROTHER FROM ANOTHER MOTHER ; )

foto[1]

Forleden dag, efterlyste BT “Manden med det gode budskab”. Alle snakkede om ham, men ingen vidste hvem han var. Det viste sig jo så, at være min seje lillebror, der havde valgt at gå forrest og prøve at dele lidt “loving” ud, til alle i DK.

Størstedelen havde skrevet til BT at det var Mikkel fra Farudenfilter.dk. – Mikkel blev derfor kontaktet af BT, da de havde fået nys om, han var “manden med det gode budskab”, han måtte dog blankt erkende, at det var det ikke. Det kunne sikkert godt ha´været Mikkel, men det var istedet hans “brother from another mother”.

Ligesom så mange andre, så knus elsker jeg jo Mikkel, jeg synes han er den sejeste babydaddy, jeg længe har mødt. Han er sød, betænksom, god mod andre og et uselviske menneske, præcis som min lillebror.  Jeg har tit tænkt de lignede hinanden, og forleden fandt jeg så ud af, jeg ikke er den eneste, der havde de tanker – Lige for at adde, min egen mor synes også de ligner hinanden. 🙂

Men hvad tænker I?

Mikkel har skrevet et sindssygt godt indlæg, som jeg lige nu, ville ønske jeg havde skrevet. Det kunne ikke gøres bedre end dette.. LÆS HER.

God dag derude.

XX
R

6 kommentarer

  • Lige bortset fra at Mikkel ser lidt mere træt ud end din lillebror, så kan jeg godt se at de ligner hinanden 😉 Haha. Ej, intet ondt ment i det, sådan er det nok bare når man får baby 😉 Så i øvrigt lige Aftenshowet her til morgen, og han gjorde det sgu godt, ham din lillebror! Det kan du godt være stolt af 🙂 Og den kan han også!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Haha. Trust me det er mega hårdt at blive forældre. Jeg er stadig ikke mig selv, efter 6 år ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Farudenfilter

    Aww Rikke du er en rigtig charmer!

    PS. Hot brother! (nohomo!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      You know me – He´s got his sisters genes ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • janne

    Hurra for dem begge to – skønt indlæg skrevet af farudenfilter (kan godt forstå du ville ønske det var dig der havde skrevet det haha). Flere af sådan nogen – JA TAK – og high five! ._)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET PÅ HJERTET..