ROADTRIP. THE CRAMPS OG NETFLIX MED DROP..

VREDES ANFALD. BLÅ SKINNEBEN OG ET LOS I LØGENE..

foto

Glædelig Fredag.

Den dag har Jeg glædet mig meget til. Jeg har så også lige afsluttet den med, at skændes med lederen og en ansat i Bella´s SFO. Glædelig FUCKING Weekend.
Kom til et barn på legepladsen, UDEN jakke, hue og handsker. Hun havde hænder der var blå som havet. Og lige så kolde som isterninger.
Der havde Jeg bare set alt for mange børn, de sidste mange mdr, der har rendt rundt i sutsko, t-shirts etc. udenfor, til jeg kunne rumme mere. Har også lige fået det kvindelige, så det var det helt rigtige tidspunkt at pisse mig af. Fååååkers.

Jeg er SÅ vred. Såret. Ked af det, at jeg kunne hyle. Jeg syntes simpelthen ikke de kan være det bekendt, ikke at sende dem ind efter deres tøj. Han returnerede mit spørgsmål ved at sige, jeg måske selv skulle tænke over min opdragelse som mor, af mit barn. Hvis hun ikke kunne finde ud af, at tage jakke på.!!!!!!! Emoji abe, der fucking sparker ham i kuglerne. OG EN KNYTTER LIGE I FJÆSET.!!!!! HUN ER 6 ÅR GAMMEL. Hvad forventer du, din amøbe. Jeg ville da aldrig tillade at gå ud, uden jakke på. Plus min datter er så autoritetstro, hvis nogen siger noget til hende, så gør hun det. Altså bare ikke når jeg siger noget. Men andre voksne. Så står hun skoleret.
Han render så selv rundt i shorts stadig. Meget pædagogisk signal at sende til børnene. Det fik jeg nok også lige pointeret overfor ham. (meget upolitisk korrekt) Men han trådte virkelig på mig, da han nævnte min opdragelse, som mor. Jeg er en god mor, det ved jeg. Så hvorfor irriterer det mig ???

Vi sluttede vores samtale ved, hans sagde ” Jeg har ikke ansvarspligt over for dit barn – Jeg har opsynspligt“.. Tør slet ikke sætte en emoji på denne udtagelse. For det er noget med bue og pil. Hvabehar´. Mon der er nogen der forstår, hvorfor jeg er vred.!!!!
Fortalte ham, jeg ikke kunne rumme ham og hans dumme udtagelser. Og vi måtte tage den næste uge, når jeg ikke havde lyst til at skrige af ham. Dum som han så ud, i shorts. elefanthue og spejderjakke. Kunne ha´krøllet ham sammen og pisset på ham.! Sværger. Hvis det ikke var fordi jeg havde mens. Så havde jeg fremprovokeret den, ved den vrede jeg følte.

Arghhhhhh…Kunne smadre nogen. Mr. M tør heller ikke komme hjem. Sagde til ham, det var fair, hvis han lejede et hotelværelse. Haha. Jeg ville heller ikke selv, komme hjem til mig, hvis jeg var ham. ; )

Nååå. Nok om mit sure opstød. Jeg må sidde i yogastilling. Og nulre mine ører.

Håber I er i bedre humør.

Kys
R

15 kommentarer

  • Kat

    Sikke en klaphat!!
    Nogle folk lever bare i en anden verden.
    Da min datter var meget lille var vi engang i helvede (IKEA) og hun havde taget sin strømpe af. En dame syntes det var okay at stoppe mig og fortælle mig hvor koldt det var og at det var uansvarligt af mig at lade min datter sidde med en bar fod……jeg flejnede ud og fortalte hende at jeg evt også kunne proppe sokken i munden på hende selv…..ups.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MM.

    Man kan let se sig sur på nogen, når det er den tid på måneden, men jeg synes, at din vrede er berettiget. Hold kæft en nar, for at sige det ligeud!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja Simony Rasmussen

    jeg føler så meget med dig søde, jeg havde sgu gjort det samme. I vores børnehave er det lige omvendt, pædagogerne skriver hver eneste dag, om vi forældre ikke nok vil tage de våde flyverdragter med hjem og tørre, så de ikke skal putte børn i dem, jamen helt ærligt det behøver de vel ikke at skrive!!!!! Du siger bare til, så gir vi dem sgu nogle Nyborg bank!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      De er så sindssyge der hvor hun går. Ærligt. Jeg er lykkelig når jeg kommer. Og hun er der!! Man ved det aldrig. Men han har jo så også bekræftet mig i, at deres opfattelse er. De har kun har opsynspligt – IKKE ansvarspligt.
      Han har slet ikke set nogen vred, før han har set mig. Jeg er ikke færdig med ham. Han har ikke set min Nyborg Ghetto side. Den er der, jeg skal bare støve den af.
      Har så meget lyst til at losse ham i løgene. Den spejder tosse!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Dejligt du læser med. 🙂
      Kys

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Nå men han skulle da bare slåes i hovedet….hårdt…med en stol og bagefter fires ned i nosserne i små ryk.
    Men jeg er også uden for pædagogisk rækkevidde….

    God fredag Riksen – fuck ham, du er awesome!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Totalt nar. Jeg er så meget i chok og arrige. Måtte hjem og drikke et glas (eller 2) vin. M tør ikke komme hjem – fordi jeg er så vred!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay, DET der, det er bare IKKE ok. Og det skulle de saftsusemer bare prøve at sige til mig, det der. Whoooooooou…….antænd lige en bombe. Totalt nar. Inkompetente nar. Inkompetente, vikinge-fjollede provo nar med lungebetændelse lige om lidt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Sikke en idiot!!
    Det lyder som om han alvorligt talt mener at han kun skal holde øje med at de ikke løber væk – og så er det ligemeget hvordan de ellers opfører sig. Det kan jo ikke passe.

    Og han har ikke opsynspligt. Han har tilsynspligt, og det vil jeg mene også indebærer ansvarspligt. Han (og evt andre ansatte) er dem der skal udøve tilsyn med børnene så længe de er i deres varetægt. Hvis et barn kommer til skade pga mangelfuldt tilsyn er det altså dem (de ansatte, ikke børnene) der har ansvaret.

    Sorry, det blev lige lidt formelt. Men det var egentlig bare for at vise at jeg synes du er i din fulde ret til at være pissesur og at du sagtens kan kræve de skal se efter om børnene løber rundt uden overtøj. Er det ikke bla. det de bliver betalt for?!
    Håber dit humør er blevet bedre og at du får en god weekend 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Inkompetente klaphat- han skulle da ikke have lov til at arbejde med børn!!! I Jylland havde han skisme fået en fyreseddel 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

    Han er en idiot og du har ret, slut prut finale! Måske kan du snakke med skolelederen eller nogen om det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg lever ofte efter devisen, at “you can’t argue with stupid”. Altså, man KAN ikke få fornuft ind i små hoveder, hvor der ikke er plads til mere end de ca. 80 IQ point. Og den eneste, som det går udover, det er en selv, fordi man bliver mere og mere rasende. Han er jo ynkelig. Han arbejder med børn og har SÅ LIDT empati, at han pure nægter, at hjælpe en pige, der åbenlyst fryser. Og så smider han trumfkortet om, at du ikke opdrager godt nok. Nå det kort er smidt, så er han selv ude om alt, der kommer hans vej.

    Men, jeg tror ikke, at en diskussion med ham er vejen frem – du ved, de 80 IQ point and all. Snak med ledelsen. Der må være en, der lige har skubbet sig op over de 100 i IQ. Og hvis ingen har forståelse for situationen, så er det eneste udvej at ignorere problemet, for det går ud over barnet i sidste ende. Karma kommer i mange former og størrelser, og man skal sgu passe på, hvem man bruger sine tanker på, han har ikke fortjent at fylde dit hoved mere end højest 5 sekunder. Han er sølle.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Det er desværre forskellen på børnehave og SFO – i SFO tager de ikke på samme måde ansvar for, hvad børnene tager på eller foretager sig på samme måde som i børnehaven. I SFOen forventer de, at børnene er “selvkørende”. Desværre en brat overgang fra børnehaven…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Det må man sige ja til. Mange af børnene er jo stadig 5 1/2 ; ( Jeg syntes godt nok, det er ret hårdt. Forstår sagtens, at de ikke siger noget til 6 klasserne. Men 0 Klasse, der er de altså stadig små ; (

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROADTRIP. THE CRAMPS OG NETFLIX MED DROP..