PANGFARVER. INDIANER KJOLE OG CALIPPOOOOOO..

TILLYKKE MØGUNGE // TO THE MOON AND BACK..

foto 1

foto 2

I dag har min lillebror. Ja du læste rigtigt. Min lillebror, fødselsdag. 27 år. Wuhuuuu ; )
Han er desværre ikke hjemme, så vi kan fejre ham, da han er på én af sine mange pilgrimsrejser. Denne gang er han i Thailand, hvor han har boet de sidste mange mdr. Men når han kommer hjem om 1 mdr (så har han været væk i 6 mdr) så skal han fejres, med balloner og hoppeborg. 🙂

Tillykke Møgunge – Du giver mig konstant bekymringer, og grå hår. Men Jeg elsker dig til månen og tilbage.

🙂

XX
Søs

5 kommentarer

 • Sara

  Tillykke med ham – og hold da op hvor ligner i bare hinanden, der er mange ens ansigtstræk! 😀 Det kan jeg desværre ikke selv prale af med min lillebror, vi er som nat og dag på alle områder, og det havde da været lidt hyggeligt at folk rent faktisk kunne se at vi er søskende. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Total hunk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med ham! Jeg fårstår godt dine følelser, min lillebror tog afsted i september for at arbejde på en båd i middelhavet, ikke det værste at finde på. Men det er så langt væk!! Og møgøret har selvfølge smadret sin telefon, så man kan kun skype med ham en gang om måneden eller deromkring! Men fuck hvor jeg savner ham! For jeg elsker ham jo herfra og til månen og tilbage igen <3
  Hip hip hurra for småbrødre – der vokser en over hovedet (igen møgøre!) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det er noget værre noget med de brødre. De kan skabe så meget glæde – men også tage livet af en ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PANGFARVER. INDIANER KJOLE OG CALIPPOOOOOO..