INDIANER PONCHO..

TÆNK MED HJERTET..

image

Kender I det, man har alt for meget tid på sin ferie, da det stormer en halv “pelikan” – man tjekker blogs, man tjekker mail, man tjekker instagram, og falder over denne post, og reality tjek rammer en.
Så kan det jo være ligegyldigt om det blæser på Gran Canaria – om de først starter udsalg den 7 Jan, samme dag som man rejser hjem. For det her er alvorligt stuff. Får både kuldegysning og måtte fælde en lille (okay stor) tårer.

Smukke, seje og mega cool Nina har en mutti, der har brug for hjælp. Min hjælp. DIN hjælp. Vores hjælp. Hun har fået kræft i hjernen for 3 gang – og har 3 børn der elsker hende, ligeså meget som jeg elsker min mor – og du elsker din.
Men hun har ikke pengene til det ekstra udgifter, der medfølger hendes behandlinger. Alt i Danmark bliver ikke dækket, hvis man ikke “vil nøjes”. Det burde man heller ikke skulle, men man kan åbenbart ikke få i “pose og sæk”. Så må man ty til vores egne midler. Men hun har ondt, og hun har brug for hjælp NU – Jeg fik ondt i hjertet over deres historie, så jeg vil gerne hjælpe.

Så betyder det jo intet der er ting jeg gerne vil ha´på udsalg – eller et par sko, der stadig lurer i baghovedet. For det her er noget der tæller. Derfor har jeg givet 1500 kr til hendes mors behandlinger -plus alt hvad der er på min TICTAIL shop bliver givet ubeskåret til hendes mors behandlinger. Så hvis du også har 10, 20, 50 kr som du kan undvære  evt. et Se & Hør du kan springe over – en Snickers du kan undvære. Det feder alligevel. Så giv en hånd, der hvor den værdsættes. P.L.E.A.S.E. Tænk med hjertet. Det koster så lidt, og giver så meget.

Hvis du ønsker at støtte, så kan du gøre der HER.

På Forhånd tak – Jeg vil gerne smide noget ekstra i pujlen – ikke at der skal være en “gevinst” for at støtte med hjertet. Men jeg har selv støttet brysterne, med 2500 kr og fik dette smukke armbånd, som er et unika. Det eneste der er lavet fra Claire Anastasia. Specielt lavet til den gallamiddag, jeg var til sidste vinter (Værdi 1600 kr).
Har bare ventet på det rigtige tidspunkt, at udlodde det. Så du har mulighed for at vinde det.

foto 2

Det enste du skal gøre, er at skrive dit navn i kommetarfeltet, som du har brugt til at donerer penge til Nina´s mor. Så trækker jeg lod om 14 dage.

Let the donations ROLL.

Kys
Rikke..

10 kommentarer

  • camilla

    jeg er 22 år og har selv lige mistet min kun 45 årige mor til kræften for 5 måneder siden. hele min verden er slået i tusind stykker og jeg prøver at finde limen til at samle alt igen – men limen er min mor. og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. jeg har doneret til ninas mor, fordi jeg ved hvor urimeligt hårdt det er at stå ved siden af en der har ondt og kæmper. jeg ønsker ikke at nogle nogensinde skal gå det samme igennem som jeg gør lige nu.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Camilla.

      For helvede altså. Ord er slet ikke nok. En på 22 skal ikke miste sin mor – og en mor på 45 skal ikke sige farvel til sin datter, så tidligt. Hun har ikke oplevet halvdelen af dit liv, og alt det du skal opnå. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i hvordan du har det, og hvad du har oplevet. Jeg ville ikke kunne leve uden min Mor, så jeg tror jeg har en ide om hvad du går igennem. Livet er sgu uretfærdigt – og når man siger, at man finder meningen med det hele, senere i livet – så er det en gang lort. Den smerte, kommer man aldrig over. Men jeg håber du en dag i fremtiden, finder en måde at fordele smerten, så du også kan få et lykkeligt liv. Det ville din mor ønske for dig, er jeg helt sikker på. Jeg ved selv hvad jeg føler i hjertet, overfor min datter. The stars are the limit – og det vil en mor, altid ønske for sin datter.

      Hvis du har brug for en krammer, selvom jeg kun er 10 år ældre end dig. Så siger du bare til. Jeg er lige her. Jeg er trods alt også en mor selv.

      Kys
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • miss jensen

    Du er virkelig et smukt menneske – med stor omsorg for dine medmennesker. Vi kunne godt bruge nogle flere af din slags <3 <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Lykke

    Hej meget søde Rikke.

    Hvor er det fantastisk, at du tager sådanne et initiativ! Jeg tror bestemt det er noget vi alle kan relatere til, da vores mødre er noget af det vigtigste vi har.

    Jeg selv elsker min mor overalt på jorden og hader tanken om at skulle miste hende en dag. Tænk en gang, det er jo hende, der har givet mig LIVET!

    Min kæreste og hans lillesøster (ham selv på 21 og søster på 16) mistede deres fantastiske mor i september måned til hjernekræft. Jeg stod på sidelinjen og fulgte med fra starten af, da hun blev syg i december 2013. Jeg følte selv, jeg var en stor del af det, og det var noget af det hårdeste jeg nogensinde har prøvet. Derfor har jeg valgt at støtte denne mor og hendes familie, og håber på, det kan være med til at hjælpe.

    Kræft er den værste sygdom. Jeg er 20 år og har allerede oplevet tre tilfælde i min egen familie (fire med min kærestes mor) hvoraf to af dem ikke klarede den.
    Men vi må stå sammen og hjælpe hinanden så godt vi kan!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Glerup Kristensen

    Åh altså Rikke, nu gør du det igen! <3
    Du fortjener alverdens komplimenter og roser for dine initiativer, måde at anskue verden på og viljen til at gøre noget for andre. Smuk måde du vælger at hjælpe på. <3

    Den baresso kaffe jeg efter job fik lyst til, er istedet blevet doneret til fordel for Ninas mor – og det bliver den også næste gang der kommer en ligegyldig fristelse.. Det er vigtigt at støtte kampen for livet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Tak søde Mette.

      Jeg vil gerne støtte alle mulige lande, som kæmper. Men nogle gange så skal man altså også vende snuden indad. Vi har også mennesker i vores land, der har brug for en ekstra hånd. Dem skal vi også huske. Ved godt vi ikke er et land der er i nød. Men derfor er der stadig nogle der har brug for vi krammer dem, og giver dem ekstra kærlighed.

      ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Tak for støtten. Det ved jeg de bliver så glade for ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Møllmann Petersen

    Dejligt med mennesker som dig, der vil bruge sit overskud på mennesker som er i en svær tid og ikke selv magter og har overskuddet! Jeg har selv brystkræft og er mor til 2 små børn, så jeg vil rigtig gerne støtte familien og gør det hermed! Al Lykke til! Kh. Malene.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene møllmann Petersen

    Fantastisk med mennesker som dig, der har lyst og overskud til at hjælpe andre, som netop ikke selv har det fornødne overskud, tak! Jeg har brystkræft og er mor til 2 små børn og har nydt godt af mit dejlige netværk som har haft overskud til mig og min situation! Jeg har også bidraget her!
    Al lykke til! Kh. Malene møllmann petersen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Lykke

    Hej søde Rikke 🙂 Bare af ren nysgerrighed.. Hvem vandt konkurrencen? 🙂 🙂 🙂 hihi

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDIANER PONCHO..