MOST PEOPLE THINK..

SUNDAY BLUES..

IMG_0986.JPG

Der er bare ikke noget værre at vågne til, end et køkken som dette… Æv. Hvor er mine tjenestefolk, når man har brug for dem? Nå men det er jo tegn på, man har hygget sig. Vi havde vores vennepar Henrik & Louise – Nanna & Kim, til middag og drinks. Eller det vil sige, mændene drak nok mest- Der stank i hvert fald, i hele vores soveværelse, af sprut og surt bordel. Nok ikke så meget bordel. But you get the point ; )
Maden smagte dejligt. Vinen var sublim, den havde Henrik nemlig sørget for. Selskabet var i top. Så bliver det jo ikke en bedre aften. Den betaler jeg så for nu, i mit køkken. Åhhh hvor jeg hader at rydde op. Alt er jo taget i brug. Selv en kagerulle. Hvad den er blevet brugt til, det aner jeg ikke. Sikkert M da han skar bøffer ud. M.Æ.N.D!


IMG_0985.JPG

Nå men min view ser sådan her ud, de næste mange timer. Med fedtet hår, ingen bh. Campinghabit. Og en masse film på appleboxen. Tror The Guest, skal ha´et forsøg. Han ser sgu meget “haps” ud. Ikke sådan SUITS haps. Men lidt haps, har man altid brug for, på en stormende Søndag.

Jeg vil tage mig en film blunder, på sofaen. Og håbe på bedre vejr, inden jeg bevæger mig ud.

Søndags Mys
R

 

2 kommentarer

  • Gabs

    The Guest er SÅ cool og mystisk. Ret fed film 😉 Enjoy!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Den var lidt crazy. De trak den godt nok lang tid, før man fandt ud af, hvad hans “mission” var. Tror stadig ikke helt, jeg forstår hvorfor han kom lige til deres familie? Do you know?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOST PEOPLE THINK..