WHEN IN DOUBT..

NYTÅRSTIGERSELFIE. FREE WIFI OG GRISSEFEST..

image

 

Sender lige en free wifi hilsen, her fra flyet. Det spiller da MAX man har wifi, når man skal flyve 5 timer. Jeg har dog bare én lille udfordring. Jeg har jo damp (ikke på papir, men en mild selvopdigtet diagnose)… Jeg kan ikke sidde stille – og det er pænt pinligt, når man har en pige med på 6 år, der sidder ligeså pænt og tegner – at hendes mor så karter rundt, som om hun er angrebet af myrer i bukserne. Jeg kan bare ikke sidde stille. Plus jeg så har fundet ud af, at den bog jeg havde pakket, den har jeg så læst.. Grrrrr!!!Min iPad har ikke mere strøm, og min telefon har 10%. Min computer har 3 og jeg har 3 timer tilbage i flyveren, Jo jo. Det bliver en sjov tur. Skide godt planlagt.

Vågnede vitterligt i dag kl 10 med 2 tomme kufferter. Jeg havde intet pakket. Intet strøget. Intet vasket det har jeg aldrig prøvet før. Det har så også resulteret i, jeg har tøj med til 14 dage. Gik i panik og smed alt med perler og glimmer i min kuffert og håber på solskin.

Jeg var eddikesur hele morgenen (det skal jeg arbejde på i 2015) fordi jeg havde været så dum, ikke at pakke mit lort til i dag. But it’s all good. Jeg har googlet hvor den nærmeste ZARA ligger i Maspalomas. Så jeg kommer da ikke til at gå med røven bar. 🙂

Er der nogen af Jer der har været i Maspalomas. Nogle tips og tricks.? Jeg var der for 5 år siden, men måske der er sket nogle ændringer. I hope. Maden var en katastrofe. Så jeg håber på en kulinarisk restaurant er kommet, efter mit sidste besøg.

Er I derude.? Jeg savner Jer. Måske I er internet trætte. Det forstår Jeg godt. Men I er velkommen til at sende en kommentar, hvis I lyster. Jeg bliver så glad.

Hilsner fra himlen.

XX

R

8 kommentarer

 • Marie

  God tur. Og godt nytår!
  KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanski

  Det er ret så op ad bakke mht. at finde gode spisesteder på GC. Vi endte i desperation på Hard Rock, til stor glæde for min søn fordi der var en kæmpe guitar eller bil eller noget (som jeg måske ikke lagde helt så meget mærke til). Men det var faktisk OK, de lavede bøffer af godt Angus kød, så det var helt hæderligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha.. Jamen så er det den vi prøver. Mange tak for info – jeg vender tilbage med anmeldelsen ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God ferie til jer 🙂
  Jeg var guide på GC, i hvad 06. Så der er jo nok sket en del siden da 🙂 Men ja den hard rock cafe er faktisk ret god heh 🙂 Så er der jo økenen der ligger ikke så langt derfra og der er (eller var i hvertfald) en skide god is biks med italiensk is nede på strandpromenaden i Playa del Ingles 🙂 Og ellers er der helt sikkert en masse sol 🙂
  Tag lige lidt med hjem, vil du 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Den må vi prøve. For vi er ankommet til orkan … Ohhh NO! Typisk vores held. Haha.. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Argh hvor typisk ! Håber I har mere held med godt vejr og sol resten af ugen ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Mange tak. Dog stadig mega blæsevejr i dag, IGEN! Lort.!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN IN DOUBT..