SAMME TID - SIDSTE ÅR..

NEW IN // H&M ANBEFALING..

foto[2]

Bloggen har været nede i dag. SÅ TRÆLS.! Fik en “service” SMS af min veninde Sarah, der skrev.. “BLOGGEN ER NEDE???”. Godt hun skrev, ellers havde jeg ikke lagt mærke til det, før jeg skulle blogge igen.
Jeg kan desværre ikke skylde skylden på andre. (Dammit) Men sagen er den, at jeg ikke har betalt mit domæne girokort. Jeg har glemt det, da det bliver sendt på en mail, jeg sjældent bruger, da der er nogen der har haft hacket den. Ikke noget med, de har overtaget min computer og luret på alle mine dirty billeder.. Hø hø. Dem er der ikke så mange af. Nok mest billeder af Bella og tøjkøb, jeg har foretaget, bag ryggen på Mr. M  ; )

Når nu vi snakker om køb, så ville jeg lige tippe jer om den her top H&M lige har fået i butikken. Den står til 349 , – og er den smukkeste top, jeg længe har set de har haft. Jeg har købt både str. 36 og 38 da jeg er i tvivl om, hvor oversize jeg ønsker den. Jeg købte den i går i shoppen, mellem ILLUM & H&M (Fynboen kan ikke huske, hvad den hedder) De skulle gerne have en masse af dem. Bare ét lille tip, til dem det lyster.

Bloggen skulle være up and running igen, måske ses vi igen senere.? Ellers må I ha´en dejlig Fredag/weekend.

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMME TID - SIDSTE ÅR..