NÅR VOKSEN LIVET PRESSER SIG PÅ..

NAIL BEAUTY OF THE DAY..

IMG_1021.JPG

 

Jeg ved ikke om det er vejret – eller om jeg bare har været for hård ved mine negle den sidste tid. Men de har i hvert fald, virkelig brug for kærlig pleje.
Jeg har droppet Gellack for en tid. Og vil nu kun, bruge neglelak eller noget der er mindre “hårdt” mod dem. Så derfor fik de i går, en ordentlig omgang med CND VINYLUX.
Louise min veninde, havde det på i lørdags til vores middag. Og det var viiiiirkelig pænt. Det skal med deres egne ord, holde 7 dage. Så må vi se om det står testen. Jeg sidder jo ved en computer hele tiden – så jeg kan ikke rigtig se mig ud af, at det skal holde så mange dage. Men vi får se.  ; )

“VINYLUX er en innovativ lak. Ingen lak der skaller efter 1-2 dage. Et banebrydende laksystem. VINYLUX er et 7 dages laksystem, der sikrer skinnede negle uden ridser og afskalning med samtidig brug af VINYLUX Weekly Top Coat. Med CND VINYLUX behøver du ingen basecoat – den er indbygget i VINYLUX lakken, så ingen misfarvede negle. “

Se alle farverne HER..

For at give dem en ekstra pleje. Brugte jeg Cuticle Oil fra Bio Sculpture Gel. Den indholder Mandel olie, Jojoba olie, Avocado Olie og Vitamin E for at give fugt til neglebånd og negle. Læs mere HER.

Godmorgen – og gode velplejede negle ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR VOKSEN LIVET PRESSER SIG PÅ..