NAIL BEAUTY OF THE DAY..

KIM KARDASHIAN STYLE..

foto 1

I dag efter arbejde, var jeg forbi Wolford, til møde med søde Arendse, som er deres PR ansvarlige. Hun havde lovet, hun ville vise mig den kommende kollektion, fra Wolford. Jeg har et svagt punkt for Wolford, som i nok ved. Og den blev ikke mindsket ved dette besøg. (Indsæt: Emoji abe, der står med en lang ønskeliste). Jeg er helt tosset med deres bodyer med rullekrave, de er så lækre i kvaliteten. Og også den Jeg har på, på billedet. ; )

Jeg står med min favorit i kollektionen, som er deres rullekravekjole i ribstrik. Jeg har set Tina Maria, med den på, da vi gæstede Rosengårdscenteret, sammen med Olympus. Hun så bare mega lexi ud i den. Men Jeg tror dog ikke, man får samme krop i kjolen, bare fordi man køber den. Satans. ; )

Kim Kardashian er jo den største fan af Wolford. Man ser hende stort set i det hele tiden. Hun er jo meget god til det kropsnære look. Det rocker hun så også rimelig godt ; ) Hvis man bare kunne gå klædt som hende, hver dag. Ja jeg hedder Rikke. Og jeg er faaaaan.. Wheeeee.

foto 3

Nu vil jeg hoppe i bad og gøre mig “lækker. Jeg skal på BAR Central (det gamle Zeze) Og spise med Kat. Jeg glæder mig til Fransk Bistro stemning. Og måske et koldt glas hvidvin, kunne det måske blive til. ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAIL BEAUTY OF THE DAY..