: (

JEG HAR 3 SPØRGSMÅL TIL DIG..

IMG_1282

(Alle har brug for et regnbuefarvende æsel)

Jeg har 3 spørgsmål til DIG…?

Det var den første sms Mr. M sendte til mig, dagen efter vi havde mødtes, på Hotel Skt. Petri – på Bar Rough. En kold December nat  i 2006.  Jeg var til Julefrokost med mit gamle firma Naja Lauf – og han var ude og vise sig frem, sammen med hans drenge venner. Jeg troede i første omgang han/De var gift. Jeg havde haft gifte mænd, der havde kastet sig over mig, hele natten. Så efter adskillige våde tunger i mit øre og liderlige håndflader på min røv senere. Havde jeg ikke meget til overs for mænd og deres vulgære tilgang til en Fynsk (skræmt) pige.

Jeg kan tydelig huske, jeg sad der med ondt i håret, og kiggede på telefonen. Min Nokia 3310 (savner den stadig R.I.P).

You have 1 messages:

Jeg har 3 spørgsmål til DIG..?

1. Hvor skal vi holde jul henne i år. Hos dine eller mine forældre? (pænt kækt efter 24 timer)

2. Kunne du se dig selv bo i København?

3. Hvad gør Rikke glad?

Jeg kan ikke huske hvad jeg svarede til hans spørgsmål. Men jeg blev så fangede af hans anderledes tilgang og kækhed. ; )  

Jeg kan ikke stille Jer de samme spørgsmål. Da vi jo ligesom ikke skal date hinanden, på samme måde. Sådan, flyttesammen, få baby, købe utæthus og gæld i banken måde. Mere på den der i 7 himmel forelskelse – og aldrig bevæge os væk derfra måde. (drømme drømme) måde.

Så mine spørgsmål til dig/Jer er:

1. Hvis du skulle sammenligne dig selv med en skuespiller/kendt, hvem skulle det så være. Eller hvem ser Du op til?

Mit svar: Jeg ser mega meget op til Kim Kardashians. (big surprise) Jeg har absolut intet tilfælles med hende. Men Jeg synes hun er SÅ sej og hvis jeg måtte skifte krop i 24 timer, så ville jeg vælge hende ; )

2. Hvis du helt selv måtte vælge. Ingen tanker om uddannelse eller kvalifikationer. Hvilket job ville du så vælge?

Mit svar: Jeg har jo faktisk fået lov til, at lave det Jeg brænder for. Jeg var sælger i modebranchen i 10 år og drømte om et job i PR verdenen. Efter min ulykke skulle jeg finde mig selv. Og jeg var heldig at Stine (min chef) turde satse på mig. Men det tog mig også 2 år og blive lykkelig igen, i den voksne verden.

3. Hvad gør DIG glad?

Mit svar: Den er svær. Jeg kan faktisk sagtens føle mig “ulykkelig” (det er også et hårdt ord) selvom jeg ikke ved hvorfor. Lige som Jeg også kan føle mig alene i et rum, fyldt med mennesker. Sådan har jeg altid haft det. Jeg har altid haft tendens til en mørk sjæl. Meget destruktiv over for mig selv. Altid kritisk og trampende på mit eget selvværd. Det er heldigvis blevet bedre. Men da jeg var yngre, stolende jeg ikke særlig meget på mig selv.

Så hvis jeg skal tænke familie mæssigt. Så gør det mig glad, når vi laver noget sammen. Når vi danser herhjemme og griner af tossede ting. Når vi spiller spil og alle 3 ligger i ske i vores seng, når det er weekend. Det gør mig glad.

Egoistisk. Så elsker jeg at rejse væk med mine veninder. Jeg elsker at være mig selv og trives ikke så godt, hvis jeg har nogen der snakker i mit øre og stiller spørgsmål KONSTANT. Jeg kan ikke rumme støj så godt, hvis det er kontinuerligt.

Jeg elsker når min veninde Eleni og Jeg, vi tager på vores små turer rundt i landet. Griner hele natten og drikker drinks, der har ligget på køl i vores bidet, på hotelværelset, fordi vi er for nærige til at købe dem i baren ; )

Jeg elsker at spise en hel pose poletter for mig selv, uden at dele den med nogen (elsker dog ikke den maveunde, det giver bagefter. Puhaaa)

Jeg elsker når Kathrine og jeg, spiser på den Fynske Ambassade aka Jensens Bøfhus. Og minder os selv om “vi har det sgu meget godt”. Vi var dem der “slap væk”.. Haha.!

Jeg elsker at trave New York tynd med Nansen og glæder mig til en tur (i Sep) hvor der ikke er en baby i maven. Altså ikke i min. Men hendes. Vi har stadig ikke fået testet de natklubber. Jeg må prøve dem af nu her i Maj mdr, når jeg skal derover.

Det gør mig glad, når jeg besøger Hamborg og lukker Die Bank, sammen med Maria. Og finder mig selv, på Reeperbahn, hvor jeg har tisset i bukserne af grin –  vågner op næste morgen, med ondt i håret og et stykke lilla sexlegetøj i en meget upassende indpakning. Måske derfor jeg tissede i bukserne af grin ; )

Det gør mig glad, når jeg kommer hjem til Nyborg og besøger mine veninder. Line, Aline og Maria. Når jeg kommer ud i byen og møder mennesker, jeg har kendt, siden jeg var lille. Mennesker som ved hvem jeg er. Mennesker som elsker mig, for den tossede fynbo tøs, jeg nu er.

Det gør mig glad, når jeg er sammen med min lillebror. Vi er så forskellige – men alligevel så ens. Han har mine fars tæer og jeg har mine mors fødder. Han har min mors hårfarve og Jeg har min fars øjne. Jeg har mine fars sarte ører – og han har min mors store behov, for at være i sit eget selskab. Men derfor elsker vi stadig hinanden så meget. På trods af, han kan pisse mig så meget af. Så elsker jeg ham stadig. ; )

Det gør mig glad, når jeg er sammen med min Mor – og vi spiser Chili Con Carne på Jorden Rundt og kigger på vandet. Det gør mig glad.

Det gør mig glad, når jeg er sammen med min kusine Christel og hendes skønne familie. Det gør mig glad, når hendes mand Simon siger, jeg er hans favorit person i familien. Det gør mig glad, når deres piger viser hvor meget jeg betyder for dem. Jeg håber min datter vil tænke, jeg er lige så sej, som pigerne synes jeg er. Skal nok ikke sætte mine forventninger op, til en “mom of the year” medalje. ; )

DET GØR MIG GLAD. HVAD GØR DIG GLAD?

Kys
R

Ps. Jeg kunne jo ikke undvære Jer – så da jeg lige havde en god time. Så skulle den bruges på dig/Jer.

3 kommentarer

 • Lene

  1. Jeg har ingen jeg som sådan sammen ligner mig selv med, men jeg læser mange bloggs og suger de guldkorn til mig som jeg kan bruge f.eks. mode det kan være tøj, bolig, sundhed, træning, parforhold mv.

  2. Jeg er en genert person, så en udsendelse en aften om en pige der var introvert og det passede så godt på mig, men inden i mig brænder der jo en pige som har mod til det hun drømmer om, at stå på en scene og synge, var jeg bare fortsat med det efter skolen og sige mit job op og åbne min egen lille butik med tøj, blomster, interiør mv. det forbliver en drøm, men i mit næste liv…………… 🙂

  3. Jeg blir glad når min lille famile har det godt, når vi alle trives og tingene bare fungerer. jeg blir glad når vi holder ferie om det så er i Danmark eller udlandet, jeg elsker sommer, strand, hav og et køligt glas hvidvin, jeg elsker at jeg og mine 3 barndomsveninder mødes og hygger og griner på trods af en barndom med alkohol tæt inde på livet, at vi alle har formået at skabe et liv med familie, uddannelse og job. Jeg elsker fredage, så kommer lørdag… uhm weekend. Jeg elsker chips og dip, eukalyptus slik fra Haribo med sukker på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hvor virker du sød Lene. Jeg synes du skal åbne den butik og altid have en pose eukalyptus slik bag disken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du er skøn Lene. Jeg er helt med på holdet om, du skal åbne din butik og spise alt det Menthol slik, du har lyst til 🙂

   Tak fordi du gav dig tid til, at svare på mine skøre 3 spørgsmål 🙂

   Kys
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

: (