G O D M O R G E N..

HMMMMM..

foto 7

Vi blev bræææændt af. Onkel Rasmus kom aldrig. Ved ikke om Jeg skal grine eller græde. Mest synd for Bella, hun græd, da jeg kom hjem og fortalte Onkel Rasmus ikke kom alligevel. Nogle gange lever man bare i to forskellige verdener, når der er 5 1/2 års mellemrum (32 og 27). Han kom hjem 1 mdr før tid, pga en ven der ligger på sygehuset, så jeg forstår jo godt hans prioritet. Jeg havde bare handlet alt muligt lækkert (lort). Gjort gæsteværelset klart. Sørget for han kunne vaske tøj (eller brænde det…yiiiks. Han har vasket tøj i en håndvask i 5 mdr. SÅ KLAMMO… Nå, bare mig der er sart. eller?) Sørget for nye seje høretelefoner til ham fra aiaiai. – Købt alt det slik han elsker. Sørget for helt nyt tøj, hvor han bare skulle vaske sit korpus og tage det på. Mobilen lå klar, med kort i så han havde en telefon.
Men jeg skal bare huske. JEG ER IKKE HANS MOR. Og han er EN VOKSEN MAND (RIKKE. FAT DET)..! Jeg glemmer nogle gange, han er en stor dreng. Eller voksen mand, eller hva´det nu hedder. Det glemmer jeg. Jeg har været vant til at passe på ham. Ikke at han villa ha´det, gjorde det nu bare mere af natur og tvang ham til at accpetere det..!

Nå men nu sidder Bella og Jeg og smisker os i glutenfri pølsehorn og chokoladeovertrukket mariekiks. High Carb og Low Life. Det står den på idag. Og for lige at toppe lorten, så er vores internetboks gået kaput. Den gider heller ikke være sammen med mig, så vi har intet net. Kun det fra min mobil. Are you kidding me. Jeg vil hellere ha´de lukkede for vandet.

Nå men fuck fuck og ha´en god (bedre) aften.

Love Ya
R

4 kommentarer

  • Katja

    Åh ÆV, intet værre end når virkeligheden ikke lever op til forventningerne! Stakkels dig og Bella – håber I hygger jer alligevel!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ja livet drejer ikke altid den vejen, man tror ; ( Men sådan er det. Jeg skal bare ikke have høje forventninger, når det kommer til ham. Han er single. uden børn og er kommet hjem pga hans ven, der er syg. Sååååh. Jeg kommer bare i anden række.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Du lyder som en fantastisk storesøster 🙂 Der er også 5 år mellem min lillebror og jeg, og jeg tror, de værdsætter os mere end vi egentligt går og tror – også selvom vi ikke altid kan mærke det. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Du har nok ret Helle – Han er bare lidt egohat engang i mellem. Men nok sådan det er, når man er 27 og ingen børn eller ansvar har. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

G O D M O R G E N..