KONGE OM NATTEN - KONGE OM DAGEN.. SIGER DE KLOGE..!!

BEAUTY // KEEPING IT RED..

foto 6

Jeg har været på negle spa idag. Mine negle trængte til noget kærlighed. Det er lang tid siden, jeg har fået ordnet negle. Jeg har jo gjort det selv – Men de er begyndt at være lidt vinterramte, så jeg smuttede forbi Clinic Pure Beauty i Værløse, for at få lidt kærligthed. Jeg havde besluttet mig for, at teste deres Bio Sculpture Gel. Den skulle være én af de bedste på market, da den ikke ødelægger ens egen negl. Men derimod arbejder med neglen, da den er meget flexible i konsistensen. Jeg er meget spændt på resultatet, når der er gået noget tid. Men i dag. Der er de smukke. Men det kan jo ikke overraske Jer, at jeg hoppede på den røde farve. Riksen likes red. ; )

Bio Sculpture Gel produceres i Syd-Afrika og har været på verdens markedet siden 1988, hvor det var det første neglefirmas i verden der kunne tilbyde kvinder Soakable Gel ( gele der kan opløses og ikke skal files af ). Derefter udviklede de som de første farvet gele og dernæst skulptureringsgele til at lave negleforlængelser med
Bio Sculpture er det eneste neglesystem, som kan dokumentere, at systemet er 99 % allergifrit, ud fra kliniske test dokumenteret af Farmovs Paraxel, som gav Bio Sculpture gele den højeste rating, 5 stjerner.

Book tid HER ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONGE OM NATTEN - KONGE OM DAGEN.. SIGER DE KLOGE..!!