BEAUTY // KEEPING IT RED..

BACK IN BLACK..

foto 3

Jakke MINIMUM // Bukser HOSBJERG // Støvler NEW ZEALANDER BOOTS // Handsker MARKBERG // Tørklæde TOOGOODTOBEBASIC // Solbriller BOTTEGA VENETA via Opticzoo. 

Dette var mit outfit i går, da jeg havde glæden af, at transportere mit korpus, fra ydre Østerbro til Kbh C. Noget man rigtig gider, når man er kommet hjem kl 3.30 med alt for meget El Hefe i blodet. Og det var ikke øl udgaven. Er du vimmer Llama laver stærke drinks. Jeg er i hvert fald gået ud som et lys, da jeg kom hjem og ramte puden ; ) Plus jeg havde INGEN billeder på min telefon, så det må ha´været en rigtig god aften ; )

Men bilen skulle jo hentes og jeg havde æren af, at have Bella og M på slæb. Så vi skulle både forbi og hente hans computer på kontoret, og der skulle handles til de hjemmelavede burger. Zzzzzz.
Det eneste jeg tænkte på hele tiden var, at jeg ville gøre alt for, at ligge på min sofa med New girl på repeat. Den gik ikke helt. Tv´et blev overtaget med en gang fodbold og efterfulgt af De urørlige (det var nu okay, men det vil jeg ikke indrømme, overfor ham. Ha!)
En weekend forsvinder bare så hurtigt. Før man ser sig om, så står man på kontoret igen, mandag morgen. Livet er et hamsterhjul. Ville ønske man kunne trække flere måneder ud af sin kalender, ligesom familien “En verden som legeplads“. Jeg er så misundelig på dem, de har bare hinandens gode selskab. Det må være så sejt. ; )
Nå men jeg må nøjes med min hvide IKEA sofa, og mit abonnement på Netflix, indtil videre. Men man ved jo aldrig hvad der sker. Det kan være vi får muligheden for, at drage ud i den store verden en dag. ; )

Nu står den på New Girl. AVEDA te. Knækbrød med ost. Et barn der sover. Et stort barn der er i Stockholm. En seng for mig selv. En fridag der lurer i morgen. En træningstime på tapetet. Og ME TIME.

Intet bedre…Ahhhhh.

Sov godt derude.

XX

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // KEEPING IT RED..