BLOGGER FUN..

APPEN DU IKKE VIDSTE DU IKKE KUNNE LEVE UDEN..

FACETUNE

I sidste uge, skreve Cover.dk om en app man kunne downloade, der hed FaceTune. Jeg har ret mange app´s (to be honest) – men de skrev den var ligesom fotoshop. I fotoshop kan man ændre farver, baggrunde, filter, udglatte det trætte kranie og rykke rundt på ting (ting: aka ens bryster fek.s.. #Ineed). Så for de nette sum af 39 kr lod Jeg mig friste, som en eller anden prostitueret, på jagt efter en ny kunde. Ny kunde = Glat ansigt uden rynker. Same same – But different ; )

Man kan virkelig ændre ens udseende. Både på tandfarve, kulør og glød. Man fjerner alle de år, man har på bagen, og ender med at ligne Sandra Willer og hendes alt for perfekte krop – og hun har ingen gang brugt Face Tune. Eller går i træningscenter. Dammit.

Jeg kunne ikke finde på at bruge den for alvor. Bare for sjovt, for at se, hvor fucked up man kan komme til at se ud. Det er sgu da lidt sjovt. Kim Kardashian´s bruger den også – og hvis det er godt nok til hende, så er det også godt nok til mig ; )

Så tune i bare løs og få lidt Fredags sjov ud af det – og husk når du føler dig down and blue, at alle modeblade, bruger det her X 2000. Life is not as it seems to be ; )

XX
R

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGER FUN..