JULETRÆS PYNT. JUICER OG EN LEO TASKE..

WHAT WOULD KIM WEAR?

 photo WWKW_zpsd8b6ad52.png

Nytårs aften nærmere sig hastigt – men jeg har stadig ikke styr på, hvad jeg skal have på. Jeg har masser af kjoler, men ikke noget der er nytårs værdigt – I år skal vi holde det sammen med min chef/veninde Stine, hvor der kommer en masse søde mennesker. Jeg elsker at møde nye mennesker, specielt når det er nogle søde nogle, af slagsen.
Jeg mangler bare den perfekte kjole, så aftenen kan blive fuldendt. Jeg synes ikke, jeg kan tillade mig, at komme i mit Adam & Eva kostume. Det bliver nok en skæv indgangsvinkel, at møde nye folk på.
Ender nok ud i en sort kjole, så er der heller ingen der kan se, hvis man bliver lidt oppustet i løbet af natten ; ) Det er bare med at finde frem til den rette, “little black dress“. Der er jo et hav af valgmuligheder.

Man kunne også gå helt wild and crazy, ligesom Kim Kardashians. Hun har altid de mest ekstravagante kjoler på, med masser af glitter og glimmer. Dog tror jeg, at én sort kjole er mere mig. Jeg larmer nok i mig selv ; )

I dag har Nelly – 30% på udvalgte kjoler, i deres “little black dress” section. Tjek det ud lige HER.

Hvad skal I have på?

Happy New Year…

XX
R

Lavet i samarbejde med Nelly.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULETRÆS PYNT. JUICER OG EN LEO TASKE..