DÅDYR ØJNE. TIE A KNOT OG JULEKONCERT..

TERNET SKØNHED. PØLSE STÆNGER OG HUMMEL I GAVEBIKSEN..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jakke GANNI // Strik TGTBB (Du kan finde den, i deres Outlet til 350 kr) // Skirt ENVII // Strømper WOLFORD // Tørklæde TGTBB // Taske LEOWULFF // Støvler ZARA..

Så er jeg ankommet til 5800 Nyborg, efter en tidlig start på dagen 6.25.. Hvis i skulle spørge fra nogen. 1 times slavepisken, med min træner Toke i Sporting Health Club. Hjem i bad, pakke taske(r).. Har nok en anelse (alt for meget) med. Jeg kan bare ikke begrænse mig – og på trods af det. Så ender det alligevel med, at jeg glemmer min nye Elizabeth Arden foundation, til når jeg skal ud I morgen, I Nyborg. PIS! Men jeg er her. Jeg har glædet mig. Helt uden barn (og mand) fra nu af – og 2 dage frem, er jeg bare Riksen, uden barn og mand (ikke helt uden mand) Men jeg er ikke nogens Mor, de næste 48 timer. Wuhuuuuuu..!! Den skal bare stå på hygge hos min kusine Christel – og stor fest i morgen. What´s not to like?? Life is great..!

Her kan I se hvad jeg havde i min æske (HER) – min nye GANNI jakke.. Er den ikke fiiiiin? Jeg var så glad for den jeg købte sidste år, så jeg kunne ikke stå for den, de havde hos Me&TheMet ; )

HUSK: låge 19 kan du finde hos søde Pernille – hvor du kan vinde gavekort til Hummel (HER) ; )

Dejlig Fredag søde mennesker – hvad skal i bedrive tiden med af spas.

XX
R

 

3 kommentarer

  • Louise JC

    Årh Lex – Rikke!
    Ha ha, er det så nu, jeg skal skrive, at jeg også har købt den? Det tilbud jeg viste dig 😛 Gannis frakker er jo bare gode. Og så minder den om én, jeg havde fra Nørgaard da jeg gik i gymnasiet, som jeg gik med til den blev slidt op. Jeg ELSKEDE den og kan stadig savne den skønne frakke 😀 Hav en skøn jul (og dejlig ferie!), vi ses vel en gang morgensang og intra-bitching i det nye år. Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smukke, du ser sgu da alt for hot ud! Wow….:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DÅDYR ØJNE. TIE A KNOT OG JULEKONCERT..