JULEGAVEREGN. OPKAST OG RUMLEN I MAVSEN..

SNERPET ULDSTRIK. TOMME LOMMER OG CHRISTOPHER FEBER.

foto 3

Mine ord til Mr. M

Kan du ikke snart købe noget nyt tøj, og gøre dig lidt lækker for din kæreste? – Du er faldet af på den bigtime!!!”

Han kommer stolt hjem med 2 stk J.Lindeberg V-halse og en blazer..! Som en lille dreng ved juletid, fortæller han stolt at ekspedienten havde fortalt ham, at de ikke måtte vaskes. De skulle bare luftes!!! “Yiiiks siger jeg bare

Jeg returnerer hans ekspert viden ved, uheldigvis at vaske den ene på 60 grader!! Det var slet ikke med vilje. Men vi havde jo været til fondue aften i lørdag, så det hele skulle bare vaskes med det samme. Det rette ord her er “Upsss”..!

Bella kan ingen gang passe den, så lille og stram er den blevet. Dumt med dumt på..! Måtte købe en ekstra, som undskyldning. Han kunne dog ikke lade være med at grine, da han så hans strik i mini udgave. Hahahaaaa.!

Lesson learned, tjek lige hvad du vasker, frøken – eller koster det dig penge..

Find den rigtige str. strik lige her.

Status i hytten. Nu er Mr. M også syg. Det er næsten værre end at få banket søm igennem alle sine tæer. Mænd er bare en anelse…Øhhhmm… Hmmm.. Det rette ord, er vist. YNKELIG!! De kan jo ingen ting, når de er syge. Jeg bliver sindssyg. (Indsat: emoji, der giver en knytter)
Det er meningen jeg skal til Christopher koncert i aften. Men både Bella og M har lige kastet op ud over det hele. Så jeg ender nok med at blive hjemme. Grrrr.!!

HUSK NU: 3 December hos Miss Jeanett – du kan vinde gavekort til too good to be basic.com lige her.

 

 

4 kommentarer

  • Hahaha, tænkte godt, da jeg så billedet, at den der trøje så meget lille ud. 😉
    Har engang lavet præcis samme trick – med mine egne trøjer, dog. Vidste udmærket godt, at de ikke skulle vaskes med det andet, men stod åbenbart med hovedet under armen, da jeg smed det i maskinen, og så havde jeg TO trøjer i samme størrelse som din på billedet. Nooo. Og havde lige købt dem.

    Grinede ikke af det dengang (græd måske en lille tåre…), men i dag synes jeg egentlig, det er meget sjovt! 😀 Og det er helt sikkert noget, jeg vil huske for evigt, og som jeg (7-9-13) aldrig kommer til at gøre igen! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hader seriøst mig selv lige nu. Grrrr. Det kostede mig lige 1700 kr i fååååking V-halse – og det er ingen gang til mig selv. Crap!

      ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • kat

    OMG, den passer jo Olivia!!
    Prøv lige at google det, mener faktisk den kan reddes.. (har selv stået med str. 1 år før)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Haha. Jeg tror desværre den er død. Den er så stram i kvaliteten nu – jeg ved ikke hvordan den nogensinde skulle blive en normal trøje igen. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVEREGN. OPKAST OG RUMLEN I MAVSEN..