SNERPET ULDSTRIK. TOMME LOMMER OG CHRISTOPHER FEBER.

MIT SANDE JEG // I EN PRESSEDE SITUATION..

 photo 1417763636072575IMG_0268_zpsdd586adf.jpg

Jaaah. Råt og usødet. Sådan ser man ud på 3 dage, efter man har kastet alt op der bare minder om mad. Hele vores familie har været “møllen” igennem. Det startede med Bella (stort tak til de danske folkeskolers renlighed..og min datters manglende respekt for at vaske hænder..!Grrrr). Et par dage efter røg Mr M på dillen – og så fik jeg det onsdag nat. Den her sygdom stinker jo max. (indsæt: emoji lort, der ser sur ud)..!
Sorry. Men når kroppen laver fri passage i 2 retninger, så bliver jeg en anelse ynkelig. Bare en lille smule. Specielt, når man bliver ydmyget til sit fuldeste. Jeg er meget forfængelig, af natur. Så jeg er ikke den der lige river morgenavisen under armen, sender en salut til Mr M med informationen om, jeg går ud og tømmer ryggen. Nej det er ikke mig. Jeg holder mig helst, til han ikke er i huset. Så kan alle ens regler og retningslinier jo godt fucke af, når man har den vildeste diarre. For der får du slet ikke en chance for at lege prinsesse. Man skal i hvert fald ikke ha´sine bedste Calvin Kleins på, når man er underlagt denne ydmygelse.

Fååååk. Jeg har været syg. Det er jo helt skørt. Jeg er dog på rette vej – thank god. Jeg skulle ha´været til julefrokost i dag, sammen med mit arbejde. Men det bliver ikke til noget, da jeg ikke kan bevæge mig uden for husets fire vægge. Jeg tror også jeg ville skræmme nogen, ved mit pt. lidt rough look. ; )

God fredag derude. Jeg håber i får en dejlig dag og med lidt mere kysseri i krogene og kolde fad. Så holder jeg skansen herhjemme.

XX
R

HUSK NU: at deltage over hos Farudenfilter i vores wolfpack julekalender (HER) – og over hos MissJeanett (HER) ; )

6 kommentarer

  • Pernille Kristensen

    Åh nej for pokker da også! Det ER fandme også det værste at have sådan noget omgangssyge og jeg er PANISK for at vi bliver ramt af det år efter år-jeg er SÅ sølle når det står på og føler jeg skal dø;-)

    Håber det var det og i alle meget snart er friske igen-god bedring:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh hvor ærgerligt =/ Vi blev selv ramt af omgangsyge nærmest lige efter vi landede i lufthavnen i starten af november efter 4 måneders eventyr. ØV, hvor var det surt at bruge de første dage i sengen når der var så mange man havde glædet sig til at se =/ GOD bedring i hvert fald!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Uanset hvad, Rikke, er du stadig gudesmuk 🙂 Rigtig god bedring!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Storm

    EJ hvor jeg kender det! Omgangssyge min røv. Lå selv fuldstændig underdrejet fra mandag til torsdag, men er endelig i bedring. Der er lys forude 🙂 God bedring til dig og hele familien

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Du er stadig så smuk!
    Er det mon lash-extentions du har på? (hvis ikke, så fortæl mig straks navnet på den mascara du bruger) :O

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jaaaah. Det er extensions. Jeg får dem lavet hos LashCopenhagen ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNERPET ULDSTRIK. TOMME LOMMER OG CHRISTOPHER FEBER.