ON MY WISH LIST // JULIE HUGAU..

LANGE LEMMER // KAFFE MED DROP..

 photo foto_zpsd04b156c.jpg

 

I dag er min første dag på work i en hel uge. Faktisk lidt over en uge (faktisk meget over en uge), jeg har ikke været der siden den 26. Fridage, weekend, sygdom etc. Har gjort jeg ikke har været derinde. Så i dag er dagen. Det er på tide at vende snuden mod københavns pulserende gader – få kroppen op i gear, og tjene min løn.

Vi kommer til at få SÅ travlt, da vi har 2 events disse kommende uger. Det er nok ikke helt fair at sige, men jeg glæder mig til rigtig ferie. Ikke de der, halvt syg, helt syg fridage. Dem kan man jo ikke bruge til noget, andet end nattøj og Modern Family, på repeat ; ) Der bevæger jeg mig jo ikke ud, kun lige når jeg mangler noget mælk til kaffen. Men så er det også helt incognito, med fedtet hår og solbriller. Det er ikke den dag, man gider møde en ekskæreste, hvor man ikke ligner sit bedste jeg. Men ved heller ikke lige hvad de skulle lave på sjælland. Så det er jo mit luck, de stadig er på Fyn. ; )

Nu vil jeg vil rulle derudaf, med min hjemmelavede frokost under armen. Min friskpresset juice – og mine trætte lemmer ; )

Kan i ha´en dejlig dag.

XX
R

HUSK Den 9. Dec låge, som du kan finde hos Fru. Guldlog, der lige er hjemvendt fra NYC. (Slet ikke misundelig)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ON MY WISH LIST // JULIE HUGAU..