NAUGHTY AND NICE..

JULEGLÆDE. BAMSE KRAM OG GAVE PANIK..

 photo foto_zps2e2d46c8.jpg

Dagen i dag, er gået med at få styr på de sidste gaver – og på maden vi skal fylde os med, de næste par dage. Vi har altid én ret pakket jul. Lidt for meget faktisk, til mit hovede. Jeg når nogle gange bare et punkt, hvor jeg ikke kan holde flere mennesker ud. ; ( Jeg ved bare aldrig hvornår det sker . Det er som oftes styret af, hvad jeg oplever og hvis der er meget gang i den. Der er bare perioder hvor jeg har mere at se til. Så bliver jeg en øv udgave af mig selv. Men mon ikke vi når det hele igen i år?

Jeg har lige nået de sidste par gaver her til aften, sammen med min Mutti i Magasin Lyngby. Det er jo fantastisk, de lukker kl 22.00 – men synd for dem, der er på arbejde. Jeg husker selv da jeg stod i butik. Når man nåede den 24 December. Så skulle man ikke se skyggen af brændte mandler, julemusik og gavepapir, så var man klar til den “lukkede”. Øv hvor bliver ens juleglæde ødelagt, ved butiksarbejde – nok fordi den allerede starter i (fååååking) Oktober nærmest..
Jeg prøvede at få styr på de sidste gaver, i city tidligere i dag – men der var så mange mennesker, at jeg var ved at sætte mig til at hyle.. Det var jo helt skørt – folk var også en anelse edgy, og slet ike særlig “jolly”. Selv i Ikea, der var der totalt kaos. Jeg smuttede lige derud i morges, sammen med Bumbum. Vi skulle se om de havde en julestjerne. Vi har mistet vores, jeg aner simpelthen ikke hvor den er.. Pist væk. De havde deværre heller ikke nogen i Ikea.. Crap. Så vores træ har pt. én stor tylsløjfe på toppen af træet. Bella er ikke helt tilfreds.. Jeg synes nu det er meget trendy. Men vi fik da en krammer af deres julebamse. Tror han var ret vild med daaaamer… ; )

Glemmer vi juleglæden? Går der for meget forbrugsfest i den? Bliver det mere målt op antal store gaver og hvor meget man får for. Hvad med bare tanken? Findes den ikke mere?
Jeg er spændt på at se, om jeg overhovedet får en gave fra Mr. M – Han har købt min julegave på nettet, og som det ser ud nu. Der er den stadig ikke ankommet til vores matrikel.. Det betyder jo bare, at jeg skal have en endnu større gave, hvis den ikke ankommer. HA! Ej det er gas. Vi har jo bestilt rejse, så pengene er gået til den.
Men jeg tæller dagene, for I dag er der 10 dage tilbage, til vi siger adios, og rejser til de Canariske øer. JA TAK! 25 grader og intet ansvar. Det ser jeg frem til ; )

Men julen sniger sig ind på os. Kliche agtigt, så føler jeg mig bagud X 20. Men vi har haft så travlt på job, så jeg slet ikke har nået at følge med i min kalender. Bella har ikke fået kalendergaver, og adventspakkerne har farmor stået for. (thank god)!!
Så fra nu af, hænger ansvaret på mine skuldre, vedr julemaden. Lidt angstprovokerende. Tænk hvis jeg brænder hele lortet på, så må vi håbe på Mac´en er åben. Man kan altid stole på de gyldne måger ; )

I dag, der åbner Farudenfilter låge nummer 22. Denne gang kan I vinde nogle “tasker” i samarbejde med PixiZoo.. Find konkurrencen (HER)

Nu vil jeg putte mig ind til Bella (ja. hun sover i min seng) det er jo december – og drømme om alt den lækre mad vi skal ha´- hvis jeg altså ikke brænder det hele på ; )

Sov godt.

XX
R

4 kommentarer

 • Lea

  Hey sig lige til hvis du vil låne en julestjerne til toppen – tror jeg bor tæt på dig og vi har en x-tra i hvid glimmer…det der tylsløjfe lyder sgu lidt sjovt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Lea.

   ‘Hvor er du bare sød. Men min mor fik ondt af Bella, og købte hende én stjerne i Netto. Hvor bor du ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Hellerup 🙂 men godt du fik hjælp – rigtig god jul til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hihi.. Ja så er vi måske næsten naboer ; )

   Dejlig Jul Lea

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAUGHTY AND NICE..