TERNET SKØNHED. PØLSE STÆNGER OG HUMMEL I GAVEBIKSEN..

HILSNER FRA DET FYNSKE. FAKE LASHES OG FUNNY BOYS..

foto 2

Hilsner her fra det Fynske.

Kl er 14.32 og vi sidder stadig i nattøj. Uhhhh livet er skønt. Jeg har ikke tænkt mig, at flytte mig, fra min kusines sofa – for vi skal først være til vores JAM julekoncert kl 19.00 så der er masser af tid til at gasse den i. Jeg kom lidt for sent i seng i går – Lige i dag fortryder jeg det – det gjorde jeg dog ikke igår.
Har grinet rigtig meget siden jeg ankom igår. Tror jeg på et tidspunkt tissede lidt i bukserne (igen). Det skal jeg lige ha´drøftet det med min læge (incl. hvorfor jeg ikke kan hoppe på én trampolin) … Nå. anynoodle. Jeg undskylder på forhånd, til dem der bor i Nyborg, hvis vi ses senere. Der er lagt op til en masse ballade.. Har glædet mig i flere mdr.  ; )
Jeg var lige et smut forbi Line ved Lash Copenhagen, for en lille opfyldning af mine vipper – så jeg var 5800 Nyborg klar. Jeg synes de er blevet super flotte. Min kusine kunne i hvert fald ikke se, at de ikke var ægte. Så er det jo mission complete.
Husk at bruge koden The Insider så får i yderlige 10% på hendes juletilbud >550 kr<.

I skal jo ikke glemme, at tjekke ind hos Miss Jeanett i dag, når hun åbner låge nr 20 med en masse Bobles goodies.. (HER)

Ha´en dejlig aften

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TERNET SKØNHED. PØLSE STÆNGER OG HUMMEL I GAVEBIKSEN..