CREMEDÅSEN. BROKEN HEARTS OG DE RÅ GADER I HVIDOVRE..

DUMMEFLADE. DOVENHED OG BEJEWELED..

foto

Kender I det…

Man suser rundt. Handler ind. Står i kø på apoteket i flere fåååking timer. (Okay så kun 25 min. But still) Køber Egyptisk bomulds sengetøj på tilbud i Magasin, nu hvor man kan få %. Bytter tøj i H&M som var for småt – eller man selv var for optimistisk. Skal sørge for dessert til nytårsaften, som skal minde om noget en palæomand ville spise (kan man serverer kød til dessert?). Skal også lige nå et “hemmeligt” design, som snart skal lanceres og skal afleveres IDAG.
Man kommer hjem efter 2 1/2 timers intens boksekamp, med alle andre, der også liiiige ville udsalgsshoppe, på samme dag som man selv var dum nok til at bevæge sig ud…

Så kommer man hjem til ét hjem der ligner et bombet lokum, en ungen der stadig sidder i nattøj selvom klokken er 13. 55 – én mand der er på vej ud og løbe sig en deeeejlig lang tur (men fortjener et los lige i løgposen, fordi han ikke har rørt en finger) Jeg skal nå og bikse en Bearnaisecreme sammen + en lækker salat. Lidt presset OG lidt bitter i kanten, får jeg øje på min datters fødder, som åbenbart er blevet bejeweled og bedazzled, som om hun var en sigøjner og med i TLC´s MY BIG FAT GIPSY WEDDING..WTF altså?

Kan man ikke snart få noget ro og orden.? Er det for meget at forlange, når man er ude og rende byen tynd for mørbrad, som alligevel skal skam koges i friture senere, til den famøse fondue aften, at der bare lige bliver ryddet lidt op? ER DET FOR MEGET? BARE LIDT? Ikke hele huset. Ikke vasket tøj eller stryges. Men bare ryddet op, så det ikke ligner en jordhule vi bor i – og vi reelt kan få uventede gæster og byde dem én kop Gevalia, som de viser i reklamerne.

Mener ikke jeg er urimelig. Eller hvad?

Hilsen Bitterfissen.dk

; )

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CREMEDÅSEN. BROKEN HEARTS OG DE RÅ GADER I HVIDOVRE..