FLEECEDRAGT. NEW GIRL OG EN PUDE..

DE LABRE SVANER, KLODS HANS OG DE SKALDEDE MÆND ; )

foto 4

foto 1

foto 2

ol

foto 3

Har stykket lidt billeder sammen, fra da vi var i 5000 Odense C – sammen med Olympus drengene. Man kan jo godt se, med de to labre damer jeg hang ud sammen med, der skal man altså stå tidligt op om morgenen, for at følge med dem ; )
Hvis jeg fik ét ønske til jul, så ville det være min dåbsattest blev skruet et par år tilbage. For man kan da godt begynde, og mærke de unge pigers øjnene i nakken, når man twerker i bedste stil på Sunday.

I undre jer nok over de 2 første billeder, der er blevet taget, hvorfor de ser sådan ud. Vi bad Troels (Olympus´s Mafioso Boss) om han ikke ville tage et par billeder af os, som vi kunne poste på insta etc. Manden elsker jo Olympus, så han freestylede lidt med nogle af alle de filtre kameraet har. Det var ret sjovt og se, hvor stor en forskel et filter kunne gøre på billedet. Jeg har kun “filter løsning” når jeg skulle poste noget på Instagram (@Rikkemay), hvis det ikke lige var blevet som jeg ønskede det.
Men nu kan dit kamera altså også klare det. Hvis du fek.s skal tage billeder af blomster, glaskugler etc. Så bruger man det filter der hedder Pop Art. Det fremhæver alle farverne, meget skarpt. Så hver en genstand “popper” ud af billedet. Hvis man er på storbyferie og vil fange New York´s pulserende gader, men i en lidt film agtig tilstand. Så bruger man Grainy Film. Etc etc. What you want – It got. Der er masser af valgmuligheder.

Jeg glæder mig sådan til 1. jan når vi drager mod de spanske øer, på ferie. Så skal jeg udforske alle de muligheder der er, for at lege med billederne. Det er bare sjovere, når solen skinner og alt står i flor – det giver mere liv på billederne ; )

Hvilket kamera bruger i? – og hvis der er nogen der har Olympus. Så tager jeg gerne i mod tips og tricks. Jeg er jo stadig lidt grøn ; )

OLYMPUS
Lavet i samarbejde med Olympus.

3 kommentarer

 • Du er LÆKKER 🙂
  Jeg håber, at I havde en dejlig aften!

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Vi havde en dejlig aften ; ) Vi må altså snart mødes til en kop kaffe og noget palæo ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg bruger trofast mit canon spejlrefleks med forskellige objektiver – det tager simpelthen fantastiske knivskarpe billeder.
  Jeg synes desværre at billederne her i indlægget er en anelse (læs: MEGET) grynede og utydelige, pænt ærgerligt når indlægget er udarbejdet i samarbejde med olympus.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLEECEDRAGT. NEW GIRL OG EN PUDE..