GLÆDELIG JUL RIKSEN // DU FORTJENER DET..

DÅDYR ØJNE. TIE A KNOT OG JULEKONCERT..

NEW IN

Jeg har 2 ting jeg ikke kan leve uden.. Okay. Det er én stor fed løgn. Der er mange ting jeg ikke kan leve uden. Men hvis jeg skal være totalt overfladisk, og mega egoistisk.. Så er det tørklæder og lashes. Det er to ting der gør mig über glad. Mine lashes får jeg lavet hos Lash Copenhagen – Line er bare den bedste til at lave de smukkeste lashes, som ser så naturlige ud. Lige nu har hun December tilbud, på et nyt sæt Faux Mink. Til 550 kr – og med koden The Insider, der får du yderlige 10%… Yaaaay. Jeg var der i går, for at få fyldt mine vipper op, så jeg er klar parat, til “Julekoncert” I Nyborg, på lørdag. Det bliver farligt. Jeg undskylder på forhånd. ; )

Mine tørklæder køber jeg hos TGTBB. Både deres uld – men også deres cashmere. Dem kan man bare ikke leve uden. Jeg tror jeg har dem i 5 farver – og det er bestemt ikke de sidste, der er flyttet ind i min samling ; )

Jeg kender en anden chic, der er lige så tosset med tørklæder, som mig.. Det er Malsen. Men for det meste står der LV (Louis Vuitton) på hendes. Hun er nemlig lige så vild med Louis Vuitton, som teenage piger er med Justin Bieber.. Malsen har været så sej, at lave en tørklædeguide HOW TO… Jeg har mega svært ved at binde mit tørklæde, så det ser “smart og street ud”. Men det er lige blevet en anelse lettere, efter jeg har fulgt hendes guide. Tjek den ud (HER).. Der er en video, hvor man får inspiration til 25 forskellige måder, man kan binde et tørklæde.

Sæææt I gang ; ) 

; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL RIKSEN // DU FORTJENER DET..