#IFEELISENSORIC 08: ZOE KARSSEN T-SHIRT VIA STIG P..

CREMEDÅSEN. BROKEN HEARTS OG DE RÅ GADER I HVIDOVRE..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja de fik noget at snakke om I Hvidovre, da jeg sådan stod der i strudsepels og lavede den bedste blogger pose and strike. Det tror jeg sgu ikke sker så tit i 2650. Men lyset var perfekt. Håret sad “so so“. Maven var ikke oppustet og væsken havde ikke helt, overtaget mine stænger. Så der var ikke andet end at tvinge vores lille nevø på 13 til at tage mine outfitbilleder. Han skylder mig også en tjeneste. BIG TIME.
Jeg var jo på Fynbo togt i sidste weekend, hvor jeg boede hos min kusine Christel – hvilket passede med at M og Bella var taget til Hornbæk, for at sove hos hans forældre. Mens de sidder der i den bedste rødvinssnak, der modtager M et opkald fra hemmeligt nummer, hvor der bliver sagt.

“Er det Rikke (indsæt: mit efternavn)? – Nej siger M så. Nå det var ellers en skam, for jeg ringer angående nogle kønssygdomme prøver,  hun skulle ha´taget” (INDSÆT FUCKING GAL EMOJI ABE, DER LAVER KNYTNÆVESLAG BEVÆGELSER)
Røret bliver smidt på, mens en masse drenge griner i baggrunden…..!!!!

M ringer mig op, og spørger om Vi har lavet telefonfis.. Jeg bliver helt forvirret over hans spørgsmål, da jeg ville mene jeg er 20 år for gammel, til sådan en gang ballade. Jeg er helt slået bagover, over der er nogen der har hans nummer OG mit fuldenavn.. Vi har hemmeligtnummer og adresse, så det er ikke alle der bare kan finde det. . Men min kusines mand, var I byen til julefrokost, så det kunne godt ha´været ham og hans venner. Han kender mit fulde navn OG M´s telefonnummer..Så det kunne godt være sådan en sjov (hahahahaha NOT) joke, de måske kunne finde på at lave. Det viser sig, det ikke er dem. Hvilket sætter mig i et rimelig dårligt lys.

1. Jeg er på Fyn alene. 2. Der er nogen der kender mit fuldenavn (Hvilket mange i Nyborg gør) 3. De ringer til min kæreste og har hans nummer 4. Mit navn bliver brugt, med ordet kønssyge –  det er bare ikke noget man vil være i samme sætning med.

Der går over 24 timer, hvor jeg slet ikke sover, jeg tænker og tænker. Overvejer flere gange om jeg skal lukke bloggen, hvis det er nogle syge mennesker, der tager pis på mig –  M er en anelse knotten, selvom han siger han ved det er gas. Måske heller ikke det fedeste opkald for ham, at få. ; (
Da han ankommer til hans nieces fødselsdag dagen efter, der afslører han nevø så, at det var ham og hans venner, der havde lavet fis med os. 13 år gamle. Små møgunger…!!! Så han skylder mig – og han er min bitch, fra nu af og hele 2015.. Hævnen er IKKE sød hos mig. Den er ond og gøre rigtig naller. Dumt med dumt på, at drive gæk med en Fynbo. Dumt dumt dumt.(!)

Vi har jo 2 konkurrencer der skal afgøres I dag.. Vi har både DENNE konkurrence – og denne HER..

ELIZABETH ARDEN:
IK
Jeg er 38 og fra Kolding..

IFEELISENSORIC SIEMENS VASKEMASKINE NR. 08:
Sofie Branne
Du fik chokolade på blusen og jeg bruger str small.

Stort tillykke til Jer begge – send mig en mail på Rikke@looklab.dk

; )

 

2 kommentarer

  • Camilla

    Haha, nej.. Min kæreste og jeg er tilflyttere i Hvidovre, og der bliver givet en del elevatorblikke, når jeg lige er i Fakta på vej hjem fra arbejde iført min dejlige sorte pels fra Six Ames, lækre(!!) støvler fra Gardenia og skindleggings fra Ganni.. What to do? Så må de jo “bare” følge med, altså 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha så fik Hvidovre da noget at snakke om 😉
    Ham din nevø han går et meget tungt år i møde var, og han skal da nok høre fra den dårlige joke!! Men nu har du så din egen privat tjener et helt år 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#IFEELISENSORIC 08: ZOE KARSSEN T-SHIRT VIA STIG P..