LUSSINGESYGE. DIARRÉ OG ET SURT LØG..

WANG THE MAN..

 photo WANG_zpsf6b46eea.jpg

Om præcis 4 sek. Der løber jeg ud af døren, som en prostitueret der lige har fået en kunde. Jeg har ellers aflyst og ryddet min kalender, den næste mdr. da M er meget ude og rejse, og med work, Bella etc. Der er jeg bare helt “alones”.
Men jeg skal til H&M event – Jeg har endelig fået lov til at blive en del af “The circle of trust“, så jeg møder vandkæmmet op, og håber på jeg ikke skal slås med nogen, om tøjet. Jeg orker bare ikke en voldsdom, pga textiler. ; ) Denne gang er det WANG X H&M som har teamet op. Kollektionen er meget sporty. I kan se den stylet her hos Frederikke Brasch eller Laura Style Junkie, der har skrevet om deres co-lab. Man skal ikke komme med lommerne tomme – nærmere fulde af guld, hvis man skal købe noget. Så er det godt jeg har tømt Bella´s sparegris. Mor skal shoppe. ; )

Hvad ønsker i jer, fra kollektionen?

XX
R

4 kommentarer

 • Trine

  Vi almindelige dødelige, som ikke er modebloggere, kan jo dårligt ønske os noget, da den slags kollektioner bliver udsolgt, så snart den kommer ud i alm. salg. H&M’s webshop bryder sammen hver gang – og når den så er oppe igen, så er alt udsolgt. Same story each time. Håber, at du fik nogle gode ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Trine.

   Ved du hva. Jeg kom. Jeg så. Jeg gik. Jeg købte ikke noget – jeg står ikke i kø for at købe textiler. Plus jeg frøs helt vildt. Men jeg fik set Christoffer. Det er sgu nok for mig. Nogle gange skal man kende sine kampe. Plus. Der var andre der ville det mere end mig. Så viger jeg med glæde pladsen for dem. ; )

   Dejlig dag
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Enig – ikke værd at kæmpe den slags kampe. Dejlig dag til dig også – skønt med solskin i dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Skønt solen skinner… Yaaaay. Nej. jeg gider slet ikke slås om sådan noget. Jeg er for gammel og for doven. Jeg gider heller ikke H&M på en Fredag hvor der er udsalg. Gider ikke rode rundt i deres ting. Det skal være nemt og lige til – foran næsen, uden kamp ; )

   Dejlig Fredag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LUSSINGESYGE. DIARRÉ OG ET SURT LØG..